Mevlüt Ataseven tempoyu artırıyor

Mevlüt Ataseven tempoyu artırıyor

İlk hazırlık maçında dün Ankara Demirspor ili karşı karşıya gelen Anadolu Selçukluspor, antrenman temposunu giderek artırıyor.

Antalya kampına geçtiğimiz günlerde başlayan Anadolu Selçukluspor, antrenman temposunu giderek artırıyor. Günde çift idmanla çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, bir taraftanda hazırlık maçları yapıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, devre arası hazırlıklarının 2. etabını Antalya'da devam ettiriyor. Temsilcimiz kamp döneminde oynamayı planladığı hazırlık maçlarının ilkini dün oynadı. Yeşil-beyazlılar ikinci hazırlık maçında Kahramanmaraş Belediyespor ile yarın, üçüncü hazırlık maçında ise Samsunspor ile önümüzdeki salı günü karşı karşıya gelecek.
Anadolu Selçukluspor, kamptaki 2. çalışmasını Fitnes salonunda yaptı. Teknik adam Ataseven ve yardımcılarının gözetimde yapılan çalışmaya izinli olan Semih Türe ile birlikte Milli takımın iç Anadolu bölgesine yönelik yapılan yaş grupları seçmelerine katılan oyuncular Ahmet Sabri Fener ve Candemir Aktav dışında tüm futbolcular katıldı. Rıdvan Sağlam ve Serbay Yağız’a ise havuz programı uygulandı. Anadolu Selçukluspor, akşam antrenmanını ise yağmur altında yaptı. Teknik direktör Mevlüt Ataseven yarı sahada taktik çalışma yaptırırken, her gruptaki 7 futbolcuyu dayanıklılık koşularına tabi tuttu. Yaklaşık iki saat süren çalışmada ikili mücadelede darbe alan Rifat Erdem ve kasık ağrıları nükseden Rıdvan Sağlam çalışmayı tamamlayamadı.

Ara transfer çalışmalarını kamp döneminde tamamlamak isteyen Anadolu Selçukluspor'da   yönetim kurulu temaslarını sürdürüyor. Teknik heyetin verdiği rapora göre harekete geçen yönetim kurulu, yeşil-beyazlı takıma bir forvet, bir orta saha ve takımın her iki kanadına da futbolcu kazandırmak için çaba gösteriyor. Temsilcimiz kamp süresince gurbetçi oyuncu deneyecek. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu oyuncuların takıma katılıp katılmayacağı belli olacak. Ayrıca Anadolu Selçukluspor'un Konyaspor'un genç futbolcuları Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven'i renklerine bağlamak istediği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.