Mevlüt  Ataseven istifa etti

Mevlüt Ataseven istifa etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un teknik patronu Mevlüt Ataseven görevinden istifa etti

Anadolu Selçukluspor'da istifa depremi yaşandı. Kötü gidişe dur demek için yaklaşık 40 gün önce kan değeşikliğine giden yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Mevlüt Ataseven istifa etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un Antalya kampı  istifa depremi ile sarsıldı. Yaklaşık 40 gün önce göreve getirilen ve takımın başında sadece üç maça çıkan Teknik Direktör Mevlüt Ataseven bugün istifa kararı verdi. Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, yönetim kurulu ve futbolcuların ikna turları tecrübeli hocayı kararından döndürmedi ve Ataseven'in istifası kabul edildi. Ataseven'den boşalan teknik adamlık koltuğuna Torku Konyaspor'da yardımcı antrenörlük görevini yürüten Tayfun Türkmen'in getirileceği haberi spor kulislerinde dolaşıyor.

Sezona Salih Eken ile başlayan ve ilk haftalarda fırtına gibi eserek lige damgasını vuran ancak bir anda yaşadığı çöküşle ligin alt sıralarına doğru gerileyen Anadolu Selçukluspor'da yönetim kurulu kan değişikliğine gitme kararı almış ve ekibi teknik adam Mevlüt Ataseven'e emanet etmişti. Lig'in 14. haftasında oynan ve Kırklareli maçı öncesinde göreve getirilen Ataseven bu deplasman maçından 1-0 mağlup döndü ve 15. hafta maçı olan Bayrampaşa karşısında da umduğunu bulamayarak 0-0 berabere kaldı. 16. haftayı dinlenerek geçiren yeşil-beyazlılar Ataseven ile çıktığı son maçta da Eyüpspor'a 2-1 mağlup olarak ilk yarıyı moralsiz kapatmıştı.

Anadolu Selçukluspor yönetim kurulu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada görevinden istifa eden Ataseven'e teşekkür etti. Yönetim'in yayınladığı mesaj şöyle: “Teknik direktörümüz Mevlüt Ataseven ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonucu sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edilmesi kararlaştırılmıştır. Takıma sağlamayı hedeflediği katkıyı veremediğini ve takımın önünü açmak, hedeflerine ulaşabilmesi için gereken fedakarlığı yapmak istediğini belirterek görevinden ayrılan Teknik Direktörümüz Mevlüt Ataseven’e verdiği katkılardan ötürü teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.”
 

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum