Metro Groupta ünlüler sahneye çıkıyor

Metro Groupta ünlüler sahneye çıkıyor

Metro Group Asset Management, bünyesindeki alışveriş merkezlerinde ünlü sanatçıların katılımıyla ücretsiz etkinlikler düzenliyor

Metro Group Asset Management, bünyesindeki alışveriş merkezlerinde ünlü sanatçıların katılımıyla ücretsiz etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsamında Konya M1 Tepe’de de Mustafa Ceceli konseri gerçekleştirilecek.

26 Haziran’da düzenlenecek olan Açık Hava Festivali’nde Meydan Ümraniye, Meydan Merter, M1 Merkez Kartal, M1 Merkez Adana, M1 Merkez Konya ve Real İzmit Alışveriş Merkezleri Türkiye’de ilk defa aynı anda canlı yayınla birbirine bağlanarak benzersiz bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapacak. Ekinlik, izlemek isteyen herkese açık ve tamamen ücretsiz. Alışveriş merkezlerinde tüm gün sürecek olan eğlenceli aktiviteler, saat 21:00’de başlayacak olan özel konserle devam edecek. Konserlerin en büyük sürprizi ise, aynı anda diğer beş alışveriş merkezine de bağlanılarak her sanatçının hit parçalarının dinleyicilere dev ekranlardan canlı olarak yansıtılacak olması. Sanatseverler, canlı olarak izleyecekleri konsere ek olarak, birbirinden değerli beş sanatçının konserlerini de yine canlı olarak izleme şansı bulacak. 26 Haziran Açık Hava Festivali’nde pop müziğin ünlü isimleri; Işın Karaca, Keremcem, Emre Aydın, Murat Boz, Mustafa Ceceli ve Murat Dalkılıç, 6 Alışveriş Merkezinde aynı anda sahne alacaklar.

Sanatçıların 26 Haziran gecesi sahne alacakları AVM’ler ise şöyle:

Işın Karaca - Meydan Ümraniye

Murat Boz – M1 Merkez Adana

Emre Aydın – M1 Merkez Kartal

Mustafa Ceceli – M1 Merkez Konya

Murat Dalkılıç – Real İzmit

Keremcem – Meydan Merter

26 Haziran’da, bu özel 6 AVM’de aynı anda başlayacak olan Açık Hava Festivali kapsamında sürpriz sahne şovları ve gösterilerle birlikte perküsyon şov, karaoke şov gibi çeşitli etkinlikler gün boyu sürecek ve katılımlar yine tamamen ücretsiz olacak. Üstelik, 26 Haziran günü saat başı en çok alışveriş yapan alışveriş merkezi ziyaretçileri sürpriz hediyeler kazanırken; günün en çok alışverişini yapan AVM ziyaretçisi ise harika bir Samsung 32’’ LCD TV’nin sahibi olacak. Metro Group Alışveriş Merkezleri arasında düzenlenen ve canlı yayınla Almanya ve Türkiye’de bulunan iki Alışveriş Merkezinin birbirine bağlandığı benzer bir etkinlik, geçtiğimiz yıl 26 Haziran’da, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.