Mesut Bakkal: Takım üretken olsun

Mesut Bakkal: Takım üretken olsun

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "İç sahada ve deplasmanda kazanmayı düşünen bir Torku Konyaspor yaratmak en büyük isteğim" dedi

Futbolcunun özverisi, kazanma coşkusu ve taktik anlayışa sadık kalmasının galibiyeti getirdiğini ifade eden Bakkal, "Benim için en önemlisi; takımımın sahada üretken olması ve skoru değiştirme adına mücadele etmesidir" diye konuştu.

Bakkal, gelinen noktada takım olarak beklentileri yükselttiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sivasspor karşısında aldığımız galibiyet, çalışmanın ürünü. Bu iyi oyunu devam ettirmemiz gerekiyor. Geldiğimiz bu noktada ben ve oyuncularım da bu düzeni devam ettirip, daha iyi sonuçlar almak için gayret göstermeliyiz. İnşallah bu galibiyetler devam eder. Tabii ki bunun sekteye uğrayacağı maçlar da olacak. Ancak tek isteğim; en azından bu iyi oyunumuzu kültür haline getirmek. Bunu yapacak oyuncu kalitesine, teknik kadroya, kulüp yapısına sahibiz. İç sahada ve deplasmanda kazanmayı düşünen bir Torku Konyaspor yaratmak en büyük isteğim."

Yetenekli, çalışmayı seven, karakterli oyuncu grubuna sahip olduklarını dile getiren Bakkal, bu ekiple daha iyi yerlere gelmek istediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.