Mersinde Makro kalite hizmeti yaygınlaşıyor

Mersinde Makro kalite hizmeti yaygınlaşıyor

Makromarket Mersinde Makro kalite hizmet farkını daha çok müşteriye ulaştırmak adına Lider Güven Çağdaşkent Mağazasını satın aldı.

Lider Güven Çağdaşkent Mağazası  1500 m2. Depolama- Ofis Alanı 1260 m2. Müşteri Satış Alanı, 45 Çalışanı, 6 Kasası ve 80 Araç Kapasiteli Açık Otoparkı ile Mersin Çağdaşkent halkına Makro Kalite Hizmeti Mikro fiyatlarla sunacak.

Mersin Silifke ve Erdemli’de  önemli mağazaları bulunan Makromarket; Çağdaşkent Mağazası’nın satın alınması  ile birlikte  Mersin Bölge Müdürlüğü’nü de yapılandırıyor. Bu mağazaların yanında  yakında Mersin merkezde 2 bin 500 metrekare.  müşteri satış alanına sahip mağazasını da faaliyete açmayı planlayan Makromarket; Mersin Bölge Müdürlüğü ile  4 büyük mağazasına  daha hızlı ve daha etkin lojistik hizmet imkanı sağlayacak..
Tüm dünyanın içinde bulunduğu finansal krizi; perakende sektöründe fırsata çevirmek için çalışmalara istikrar ve tedbir çerçevesinde devam eden Makromarket, “Hizmet Tüm Türkiye’ye” sloganıyla   yatırımlarını sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.