Merhaba ve Konya Televizyonu’ndan Akyürek’e ziyaret

Merhaba ve Konya Televizyonu’ndan Akyürek’e ziyaret

Merhaba Gazetesi ve Konya Televizyonu yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Tahir Akyüreke nezaket ziyaretinde bulundu.


Başkan Akyürek’in makamında gerçekleştirilen ziyarete Merhaba Gazetesi ve Konya Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Konya Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Turan, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ve Yazı İşleri Müdürü Ali Özcan katıldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeni döneme ilişkin önemli mesajlar verdi. Başkan Akyürek, Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan Konya’nın misyonu olduğuna dikkat çekti.
Geçtiğimiz dönem ellerinden gelen çabayı gösterip, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde ahenkli bir çalışma ortaya koyduklarına atıfta bulunan Tahir Akyürek, bu işbirliğinin avantajlarını gördüklerini belirterek, örnek olarak Konya’ya kazandırılan Bilim Merkezi’ni gösterdi.
Yeni dönemde de bu bakış açısıyla çalışmayı arzu ettiklerini ifade eden Başkan Akyürek, geleceğin Konya’sını hep birlikte oluşturacaklarını aktardı. Akyürek, Konya’nın potansiyelinin problemlerini çözecek düzeyde olduğunu da kaydetti.
Merhaba Gazetesi ve Konya Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan da yeni dönemde Başkan Tahir Akyürek’e başarı diledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.