Meram Belediye madalyaları topladı

Meram Belediye madalyaları topladı

Antalyanın Kumluca ilçesinde düzenlenen iller arası tekvando müsabakaları sona erdi. Turnuvada 8 altın, 4 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 14 madalya kazanan Meram Belediyespor, takım halinde şampiyon oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve iki gün süren iller arası Tekvando karşılaşmaları final müsabakalarına 15 ilden yaklaşık 350 sporcu katıldı. Kumluca ilçesi Orhan Günay Parkı Kültür Hanı'nda gerçekleştirilen turnuva boyunca yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde müsabakalar yapıldı.

Meram Belediyesporlu bütün sporcular madalya aldı Turnuvaya toplam 14 sporcu ile katılan Meram Belediyespor tekvando takımı 8 altın, 4 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 14 madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu. Yıldız Erkekler’de Muhammet Talha Öz(33 kg) ve Enes Zıpır(41 kg); Yıldız Bayanlar’da Fatmanur Canan(37kg) ve Zeynep Kalmış(41kg); Genç Erkekler’de Adem Usta(59 kg) ve Mustafa Güler(68kg); Büyük Erkekler’de Rahman Öztürk(78 kg) ve Büyük Bayanlar’da da Melis Ağrıs(63 kg) altın madalya kazandı. Durmuş Yayla(33 kg), Fatmanur Kalmış(47 kg), Samet Gümüşel(45 kg) ve Mehmet Gürler(53 kg) gümüş madalya kazanırken Muhammed Sefa Has(48 kg) ile Muhammet Talha Sarı(63 kg) ise kendi kategorilerinde bronz madalya kazandı.

Meram Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörleri Kerem Öz ile Ali Yıldız, turnuvada sporcularının elde ettiği bu başarı ile Konya’nın da iller bazında üçüncü olduğunu söylediler.

Ulusal düzeyde üst üste önemli başarılara imza atan tekvandocular ile antrenörlerini tebrik eden Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “Ferdi branşlarda sporcularımız elde ettikleri başarılarla bütün Konyalıların göğsünü kabartıyor. Bu alanda yetenekli sporcuların önünü açmak için desteğimiz sürecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.