Meram Aymaz sultanlarını ödüllendirdi

Meram Aymaz sultanlarını ödüllendirdi

Voleybolda Konya Birinciliğini elde eden Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı oyuncuları, okul yönetimi tarafından kitapla ödüllendirildi

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Küçük Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde şampiyon olurken, okul yönetimi başarılı öğrencilerini düzenlenen törenle kitapla ödüllendirdi.
Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol Takımı, Meram Endüstri Meslek Lisesi Salonu’nda oynayan final maçlarında karşılaştığı Kozağaç Konesab İlköğretim Okulu’nu 2–1, Bozkır Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ise 2–0 yenerek ipi göğüsledi. Okulda düzenlenen ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Hüseyin Taş, “Eğitim öğretimde öğrencilerin akademik başarısı kadar sosyal ve kültürel etkinliklerdeki başarıları da önemlidir. Bu tip faaliyetlerde öğrencilerimizi yüreklendirmeli ve destek olmalıyız. Kız voleybol takımımızın Konya şampiyonu olması bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonraki hedefimiz Denizli’de yapılacak olan grup şampiyonasında hem okulumuzu hem de ilimizi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Bu vesile ile öğrencilerimizi başarılarından dolayı kitapla ödüllendiriyoruz” dedi.
Ödül törenin sonunda voleybolcular aldıkları kupa ve plaketi okul müdürü Hüseyin Taş’a takdim ettiler. Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol takımı 6–10 Mart 2011 tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan grup şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.