Meram Aymaz satrançta 2. oldu

Meram Aymaz satrançta 2. oldu

Konya Satranç İl Birinciliği programında yer alan küçükler Bireysel Satranç il Birinciliği şampiyonası 80 öğrencinin katılımı ile Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Salonunda gerçekleştirildi.

Konya Satranç İl Birinciliği programında yer alan küçükler Bireysel Satranç il Birinciliği şampiyonası 80 öğrencinin katılımı ile Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Salonunda gerçekleştirildi. Şampiyona’da yaptığı 6 müsabakadan 5 tanesini kazanıp 1 beraberlik alan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Semih Yüksekkaya, 5,5 puan toplayarak Konya İl ikincisi oldu.

Merve-Meram A. Aymaz İlköğretim Okulu öğrencisi Yüksekkaya hiç mağlup olmadan averajla il 2.si olmasına üzüldü. Ancak 2.lik ödülünü alarak okuluna haklı bir gurur yaşattı.  Merve- Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Taş “Okulumuzda 1.sınıftan 8.sınıfa kadar hem hafta içi hem de hafta sonu değişik sosyal kulüp faaliyetlerimiz yapılmaktadır. Yapılan bu faaliyetlerden birisi de satranç kulübüdür. Elde edilen bu ikincilik faaliyetlerin bir ürünü olsa gerek.

Daha önce yapılan satranç turnuvalarında 1. Liği bulunan okulumuz öğrencileri 2. 0lmaya pek alışkın değillerdi. Bu tip müsabakalar her sonuca açık yenilmekte var yenmekte önemli olan centilmenlik ve spor kardeşliği içerisinde mücadele edebilmektir.  Öğrencilerimiz sonuç ne olursa olsun her zaman mutlu olmayı bilmektedirler. Tüm yarışmacıları tebrik ediyor, Öğrencilerimizi çalıştıran öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.