Melih Gökçek: Sarıgül balon bir şey olmaz

Melih Gökçek: Sarıgül balon bir şey olmaz

Sarıgül CHP'ye geçecek mi geçmeyecek mi derken Gökçek'ten çarpıcı bir iddia geldi.

Yerel seçimlerde Türkiye'nin kalbi yine İstanbul'da atacak. Adaylar arasındaki rekabet de şimdiden başladı. İstanbul için en çok konuşulan isimlerden biri de Mustafa Sarıgül. Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'ün aday olabilmesi için CHP'ye geçmesi bekleniyor. Ancak daha önce partiden ihraç edildiği için tekrar üye olabilmesi için tüzük gereği 'Af' dilemesi gerekiyor. 

KILIÇDAROĞLU'NU KÖŞEYE SIKIŞTIRDILAR

Sarıgül'le ilgili bu belirsizlik sürerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in açıklamaları kafaları karıştırdı.Gökçek'e göre Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ü kesinlikle CHP'de görmek istemiyor. Ancak baronlar tarafından köşeye sıkıştırılan CHP Lideri'nin eli kolu bağlı. 

SARIGÜL KAPIDAN GİRERSE BAŞKAN OLUR

Gökçek, Sarıgül'ün CHP'ye geçeceğinden emin. Hatta iddiasını bir adım ileriye taşıyor: 'Baronlar talimatı verdi. Mustafa Sarıgül, CHP'nin kapısından içeriye adımını attığı anda genel başkan seçilecek. Kılıçdaroğlu'nun elini kolunu bağladılar. Öyle bir yerden kıstırdılar ki. Hiçbir şey yapamaz ve yapamıyor. Bunun ne olduğunu ben söylemeyeceğim. Yakında herkes duyar'

'SARIGÜL ŞİŞİRME HAVASI İNER'

Sarıgül'ün CHP'ye gelmesiyle çok fazla bir şeyin değişmeyeceğini söyleyen Gökçek: 'Biraz Rüzgar estirirler. Hepsi o kadar. Başka da bir şey olmaz. Bunu Bülent Ecevit döneminde de yaptılar. Önce şişirdiler ve sonrasını herkes biliyor. Baktılar gitmiyor Baykal'a yaptıkları gibi yapıp indirirler' diye konuştu. 

KILIÇDAROĞLU DA ŞİŞİRMEYDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili olduğu dönemde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında yolsuzluk iddialarında bulunmuştu. Eline bir balon alıp kameralar karşısına geçen Gökçek ise Kılıçdaroğlu'na, 'Kılıçdaroğlu bir balondur. Balonu karşı karşıya gelince patlatacağız' cevabını vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.