Mehmet Özdemirde spor şenliği

Mehmet Özdemirde spor şenliği

Merve-Mehmet Özdemir İlkokulunda 20122013 eğitim-öğretim yılı kulüp çalışmaları okul bahçesinde organize edilen Spor Şenliği ile start aldı

Merve Eğitim kurumları bünyesinde yer alan ve Selçuklu İlçesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Merve-Mehmet Özdemir İlkokulunda yeni eğitim-öğretim yılı kulüp çalışmalarına start verildi. Öğrencilerin kulüp çalışmalarını yönlenmeleri için okul yönetimi tarafından okul bahçesinde” Spor şenliği” organize edildi. Spor Şenliği Tekvando grubunun yaptığı birbirinden güzel hareketler ve gösterileriyle başladı. ArdındanWushu gösterileri ve basketbol gösterileriyle son buldu.

Okul Müdürü Ömer Faruk Orhan, “Eğitim-Öğretimin yanı sıra sportif etkinlikleri de büyük önem gösteriyoruz. Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarabilmek, kendilerini geliştirebilecekleri her türlü faaliyeti desteklemek amacıyla okulumuzda çeşitli konu başlıkları altında çalışmalar yürüten öğrenci kulüplerimizin startını yaptığımız bu spor şenliği ile başlatmış buluyoruz. Satranç Kulübü, Tekvando Kulübü, Buz Pateni Kulübü,  Basketbol Kulübü, Voleybol Kulübü, Futbol Kulübü, Kort tenisi Kulübü, Binicilik Kulübü, Masa Tenisi Kulübü, Jimnastik Kulübü Wushu Kulübü, Badminton Kulübü, Yüzme Kulübü Halk oyunları Kulübü olmak üzere spor dalında 14 kulübümüzün faaliyeti başlatmış buluyoruz” dedi. Mehmet Özdemir İlkokulunda kulüp çalışmaları 15 Ekim- 1 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.