MEDAŞtan internet kolaylığı

MEDAŞtan internet kolaylığı

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerinin daha hızlı işlem yapması ve tüm yazılı taleplerini, şikayetlerini cevaplamak için başlattığı Doküman Süreç Yönetim Sistemi (DYS) uygulamaya Konya, Kırş

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerinin daha hızlı işlem yapması ve m  yazılı taleplerini, şikayetlerini cevaplamak  için  başlattığı ‘Doküman  Süreç Yönetim  Sistemi (DYS) uygulamaya Konya, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Karaman İşletme  bölgelerinde geçti.  DYS ile MEDAŞ’a gelen tüm evraklar, dijital ortamda sisteme alınarak, bilgisayar üzerinden ilgili birimlere sevki sağlanıyor.  Müşterilerin,  talepleri, istek  -şikayetler,  ilgili evrak ve form süreçleri  DYS üzerinde değerlendirilerek, talep evrakları   aynı günde ilgili departman ve birimlere ulaştırılarak  cevaplandırılıyor. Müşterilerin daha hızlı hizmet alabilmeleri için DYS, web sitesi üzerinden kendilerine verilen barkod numarası ile fatura iptali, enerji müsadesi, talep, istek ve şikayetleri ile  ilgili tüm süreçleri  ve  adımları online olarak takip edebilmelerine de imkan sağlıyor.

 

WEB SİTEMİZDEN EVRAĞINIZI TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ

 

MEDAŞ , Doküman ve Süreç  Yönetim Sistemi (DYS) ile  kurum içi yazışmalarını , imza  ve onay işlemlerini elektronik ortamda yaparak işlemlerin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlıyor. Gelen evraklara zamanında cevap verilmesi için, sistem evrak türlerine göre  en uzun işlem süreleri  tanımlanarak,  hizmet kalitesinin  ve şeffaflığının göstergesi olarak  online evrak sorgulama ile müşteriler için kolaylıklar getiriyor.  MEDAŞ müşterileri söz konusu evraklarını kendilerine verilen barkod numarası ile takip edebilecek. Müşteriler ‘www.meramedas.com.tr’ adresinden evrak sorgulama bölümünden veya ‘linkini tıklayarak, yazılı müracaat eden müşteriler sayfada beliren evrak sorgulama alanına,   bulunan barkod  noyu girerek evraklarını ve yazılı belgelerinin sonucunu takip edebilecek.

 

MEDAŞ’TAN MÜŞTERİLERİNE KOLAYLIK

 

Artık müşterilerin Meram Elektrik A.Ş. (MEDAŞ) ‘a  gelerek veya telefon ile arayarak talep ve şikayetlerinin sonucunu, öğrenmelerine gerek kalmayacak .MEDAŞ web sitesi üzerinden kendilerine verilen barkod numarası ile fatura iptali , enerji müsadesi gibi    talep ve şikayetleri ile  ilgili tüm süreçleri  ve  adımlarını online olarak takip edebilecekler .Bunun yanısıra gelen aboneye verilen her cevap mail olarak da  sistem tarafından aynı anda gönderilecek. Bundan sonra müşterilerin  tek yapması gereken   barkod numaralarıyla bulundukları her yerden internete girerek evraklarını takip edebilecekler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.