Matem havası

Matem havası

Lige ikili averajla veda eden Üniversitede yas sürüyor. Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, önümüzdeki günlerde yönetim kurulunun bir araya gelerek takımla ilgili kararlar alacağını söyledi

BEKO Basketbol Ligi’ne Darüşşafaka deplasmanında veda eden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde yas sürüyor. Takımla ilgili karar almak için henüz bir araya gelmeyen Üniversitespor yönetimi, takımdan hangi oyuncuların gönderileceği, yola kimlerle devam edilip edilmeyeceği hatta en önemlisi takımın önümüzdeki sezon ikinci ligde olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Üniversitespor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, camiada herkesin üzgün olduğunu belirterek, şu an bir şey düşünecek durumda olmadıklarını söyledi. Takımın geleceği ile ilgili yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde bir araya geleceğini vurgulayan Kamanlı, “Henüz düşmenin şaşkınlığını üzerimizden atamadık. Benim gönlümden geçen takımın ikinci ligde de olsa yoluna devam etmesi. Bunun için mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu olarak bir araya gelip ne yapacağız, nasıl hareket etmeliyiz bunun planlarını yapacağız. Önümüzdeki sezon bizimle birlikte olacak, yollarımızı ayıracağımız oyuncular konusunda, yönetim olarak en kısa zamanda görüşüp bir karar alacağız” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kamanlı, lige veda ettikleri için çok üzgün olduklarını, kendilerini bir sezon boyunca yalnız bırakmayan Üniversite öğrencilerine teşekkür etti. Öğrencilerin kendilerini hiçbir maçta yalnız bırakmadığını vurgulayan Kamanlı şunları söyledi: Ligden düştüğümüz için camia olarak çok üzgünüz. Önümüzdeki günlerde takımla ilgili kararlar alacağız. Lige veda etmeyi sezonun geneline baktığımızda hak etmemiştik. Aliağa kopma maçıydı bunu iyi değerlendiremedik. Bizim çok iyi bir taraftarımız var. Sezon boyunca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçekten onların sayesinde burada çok güzel maçlar çıkardık. Umarım onların desteğiyle tekrar 1.Lig’e yükseliriz” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.