Masa tenisi bölge şampiyonu Konya GAYEDER oldu

Masa tenisi bölge şampiyonu Konya GAYEDER oldu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Denizli’de düzenlenen Minikler B Grubu Şampiyonası’nda Konya GAYEDER Gençlik Spor Kulübü birinci oldu.

 Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Denizli’de düzenlenen Minikler B Grubu Şampiyonası’nda Konya GAYEDER Gençlik Spor Kulübü birinci oldu. 

Konya GAYEDER Gençlik Spor Kulübü masa takımında yer alan Hasan Atmaca, Mehmet Bera Öztürker, Yusuf Cem Baran ve Umut Göz, Denizli’de düzenlenen grup şampiyonasına katıldı.

22 takımın katıldığı şampiyonanın sonunda GAYEDER ekibi birinciliği elde etti. Bu sonuç, son 10 yılda Konya’nın masa tenisi alanında kazandığı en önemli başarı olarak kayıtlara geçti. 4 sporcu, Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılmaya da hak kazandı.

Antrenör Mahmut Esat Uzun, gereken ilgi ve alakanın verilmesi halinde Konya’da masa tenisi sporunda daha da ileriye gidebileceğini söyledi.

Uzun, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Kulüp Başkanı Salih Uysal, Kulüp Başkan Yardımcısı Bülent Kavlak,  Kulüp yöneticileri,  Masa Tenisi Konya İl Temsilciliği ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

GAYEDER Gençlik Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Atılgan ise hedeflerini vatana, millete sevdalı gençler yetiştirmek ve gençlere spor alışkanlığını kazandırmak olarak açıkladı.

Masa tenisi oynamayı çok sevdiklerini belirten şampiyon öğrenciler ise Konyalılara Türkiye Şampiyonluğunu hediye etmek istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.