Makina Mühendisleri, üyeleriyle buluştu

Makina Mühendisleri, üyeleriyle buluştu

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Konya, Aksaray ve Karaman illerinde Serbest Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri (SMMH) yapan üyeleri ile bir toplantı yaptı

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Konya, Aksaray ve Karaman illerinde Serbest Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri (SMMH) yapan üyeleri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda şehrin her alanında hizmet veren üyelerin sorunları, oda çalışmaları, bölgenin sorunları ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Konya, Aksaray ve Karaman illerinde Mekanik Tesisat, LPG, Asansör, Doğalgaz, Araç İmal Tadil Montaj gibi birçok sektörde hizmet veren 409 oda üyesinin bir araya geldiği toplantıya Doç. Dr. Mete Kalyoncu başkanlık yaptı. Mete Kalyoncu yapmış olduğu açılış konuşmasında odanın üyelerine ve etkinlik alanı içerisinde bulunan yerlerde vatandaşlara yönelik yapmış oldukları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Etkinlik alanı içerisinde en fazla makine mühendisinin istihdam edildiği kurumun Makina Mühendisleri Odası olduğunu belirten Kalyoncu, “Yetişmiş teknik personelimizle her türlü teknik sorunun çözümünde söz sahibiyiz. Yapılaşma ve imar, trafik ve ulaşım, çevre, sanayi gibi konularda Konya, Aksaray ve Karaman illerinin gelişmesinde, mesleğimiz ile ilgili her türlü çalışmalarımız da devam etmektedir. Bunun yanında yeni hizmet binamızda düzenlemiş olduğumuz sosyal ve kültürel etkinlikler ile üyelerimize, ailelerine ve vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerimiz de her geçen gün artmaktadır” dedi. Toplantıda oda tarafından yetkilendirilmiş Serbest Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri yapan üyeler çalışma alanlarındaki sorunların çözümü ve yapılması gereken iyileştirmeler ile ilgili taleplerini dile getirdi. Şube yönetim kurulu tarafından alınan talepler üyeler ile karşılıklı olarak bir sohbet ortamında değerlendirilerek, bölge için yapılması gereken çalışmalar hususunda planlamalar yapıldı. Toplantı üyelere verilen ikramlarla son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.