LPGde yüzde 11 indirim sürücüye yaradı

LPGde yüzde 11 indirim sürücüye yaradı

Ankara Yolu Hurdacılar Sanayi girişinde bulunan Duranlar Petrol, LPG satışlarında yaptığı yaklaşık yüzde 11 indirim ile araç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Ankara Yolu Hurdacılar Sanayi girişinde bulunan Duranlar Petrol, LPG satışlarında yaptığı yaklaşık yüzde 11 indirim ile araç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Promosyon yasağından sonra müşterilerine hediye vermektense yakıtta indirim kampanyası uygulamayı uygun gördüğünü söyleyen firma sahibi Ahmet Duran, “Petrol istasyonumuzda bir süre bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle müşterilerimizden birkaç gün ayrı kalmıştık. Yeniden hizmete başladığımızda müşterilerimiz için bir şeyler yapmak istedik. Ancak yasa gereği promosyon ve hediye veremediğimiz için bizde LPG’de bir süreliğine kampanya dahilinde indirim yapma kararı aldık” dedi.

Şu anda 2.38 TL olan LPG’yi bir hafta boyunca 2.09 TL’den sattıklarını ifade eden Duran, “Müşterilerimiz bu kampanyadan memnun kaldıklarını söyledi. Bizler de kendilerini kırmayarak kampanyamızı uzatmaya karar verdik. Şu anda 2.09 TL olan LPG satışlarımızı 2.19 TL’ye çıkarttık. Bu fiyatta uzun bir süre daha kampanyamızı devam ettireceğiz. Petrol istasyonumuz BÜSAN ve diğer sanayi sitelerine yakın olduğu için müşterilerimizin faydasına oldu. Daha önce küçük miktarlarda LPG alan müşterilerimiz şimdi depoları rahatlıkla doldurabiliyor” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.