Litvanya İle Türkiye, Çeyrek Finalde Kozlarını Bugün Saat 18.00'de Paylaşacak

Litvanya İle Türkiye, Çeyrek Finalde Kozlarını Bugün Saat 18.00'de Paylaşacak

FIBA Dünya Kupası Çeyrek Finali'nde karşılaşacak olan Türkiye ve Litvanya, 23. defa aynı parkeye çıkacak. Mücadele 18.00'de başlayacak ve NTVSpor'dan naklen ekranlara gelecek.FIBA Dünya Kupası son 16 karşılaşmasında Avustralya’yı 65-64...

FIBA Dünya Kupası Çeyrek Finali'nde karşılaşacak olan Türkiye ve Litvanya, 23. defa aynı parkeye çıkacak. Mücadele 18.00'de başlayacak ve NTVSpor'dan naklen ekranlara gelecek.

FIBA Dünya Kupası son 16 karşılaşmasında Avustralya’yı 65-64 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Türkiye’nin rakibi Litvanya olmuştu. Ay yıldızlılar, D Grubu’nu lider tamamlayan ve Yeni Zelanda’yı eleyerek çeyrek finale yükselen Litvanya ile bugün TSİ 18.00’de Barcelona’da karşılaşacak.

Türkiye ile Litvanya arasında oynanan 22 karşılaşmanın 11’i resmi, 11’i de özel maçtı. Türkiye bu 22 maçın 5’inde salondan galibiyetle ayrıldı. Bu beş galibiyetin üçü resmi, ikisi de özel maçlarda alındı.

İki takım arasındaki son resmi karşılaşma 2011 yılında düzenlenen FIBA Avrupa Şampiyonası’nda oynandı. İlk turda A Grubu maçında Litvanya karşısına çıkan, Orhun Ene yönetimindeki Türkiye Milli Takımı, rakibine 75-68 mağlup olmuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.