Linyitten rövanşı alacağız

Linyitten rövanşı alacağız

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, Kayseri Erciyes maçından iyi bin sonuçla ayrıldıklarını belirterek, hafta sonunda oynanacak olan Tavşanlı Linyitspor deplasmanına da galibiyet için gidecekler

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, Kayseri Erciyes maçından iyi bin sonuçla ayrıldıklarını belirterek, hafta sonunda oynanacak olan Tavşanlı Linyitspor deplasmanına da galibiyet için gideceklerini söyledi

Konyaspor’da, Bank Asya 1. Ligin 20. haftasında deplasmanda oynanacak Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıkları sürüyor. Bir günlük izinin ardından haftanın ilk çalışması önceki gün, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinin zemininin karla kaplı olması nedeniyle haftanın Selçuklu Belediyesi Yazır Spor salonunda gerçekleştirildi. Belindeki rahatsızlığından dolayı kaleci Ercüment'in katılmadığı ve teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ve top çalışması ile başladı. Oyuncular daha sonra gruplara ayrılarak önce basketbol daha sonra minyatür kale maç yaptı. Ertuğrul Arslan ve Muhammet Yürükuslu'da uzun bir aradan sonra top çalışmalarında takımla birlikte çalıştığı antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
DÜN ÇİFT ANTRENMAN YAPILDI
Kartallar, dün sabah salonda iki grup halinde ağırlık ve kuvvet, öğleden sonrada Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik çalışması yaptı.. Bugün de taktik çalışacak olan yeşil-beyazlılar, büyük bir olasılıkla cumartesi günü sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Konya7dan ayrılacaklar. Takımın Kütahya veya Tavşanlı’da kalması  bugün belli olacak. Bu konuda çalışmalar dün de gün boyunca sürdürüldü. 
ÖZDEMİR, İYİ BİR SONUÇ
Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, ligde kaybedilen maçlar dahil takımın mücadelesinden ve hırsından memnun olduğunu dile getirdi. Özdemir, mutlak kazanılması gereken Kayseri Erciyesspor maçından istedikleri sonuçla ayrıldıklarını tek düşüncelerinin aynı başarıyı kalan maçlarda da tekrarlamak olduğunu bildirdi. Kayseri Erciyesspor maçını değerlendiren teknik direktör Osman Özdemir, bu konuda şunları söyledi.
"İki maçlık yenilgilerden sonra gelen moral bozukluğunu üzerimizden atmanın tek yolunun galibiyet olduğunu biliyorduk. İstediğimiz gibi oldu. Eşit puanlı iki takımın maçıydı ve rövanşı aldık diyebilirim. Ligin sonunda bir eşitlik ortaya çıkarsa rakibimize karşı ikili averajda bir avantaj elde ettik diye düşünüyorum. İyi futbol oynadık. Zannediyorum seyredenlerde oynayanlarda mutlu oldu. Kazanılan 3 puan her zaman iyidir."
LİNYİT’TEN RÖVANŞI ALACAĞIZ
Ligin 20. haftasında deplasmanda oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına da değinen Osman Özdemir, "3 puan gerimizdeler ve onların düşüncesi kazanarak bizimle olan puan farkını kapatabilmek. İlk yarıda bize yenilgi tattıran takımdı. Bu maçı da yine bir rövanş olarak düşünüyorum. Ama bizim takımın performansı bu olduğu ve oyunda yenilgiyi kabul etmediği sürece Konyaspor her maça iddialı olarak çıkacaktır. Önemli olan aramızdaki puan farkının kapanmasına izin vermemek" diye konuştu.
ÖZDEMİR’DEN 18 MAÇ DEĞERLENDİRMESİ
'Takım direnci konusunda 18 maçtır herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz' diyen teknik direktör Osman Özdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Bireysel hatalardan kaynaklanan  yediğimiz goller var. Futbol hatalar oyunu. Buna yapacak bir şeyimiz yok. Yenildiğimiz maçlarda dahil oynanan futboldan memnunum. İstikrarımızı devam ettirirsek ve ikinci yarının da ne kadar zorlu geçeceğini bilip direncimizde bir düşme olmazsa hep yukarıdaki grubun içerisinde olacağız diye düşünüyorum. Alınan yenilgilerden sonra hem taraftarlarımızda hem de bizi izleyenlerde büyük bir moral bozukluğu olmaması gerekiyor. Onların destekleriyle bizim devamlı olarak yanımızda olmaları tek isteğimiz." 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.