Lider Akşehir'in Y. Meram sınavı

Lider Akşehir'in Y. Meram sınavı

Amatör Küme Süper Grup'ta ilk yarı maçları sona ererken 1. Küme'de heyecan devam ediyor. A Grubu'nun lideri Akşehir Belediye Kültürspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Meramspor ile karşı karşıya gelecek

1.Amatör Küme A Grubu'nda 11. hafta heyecanı bugün oynanacak üç karşılaşma ile yaşanacak. Grup'ta 25 puanla lider durumda bulunan  Akşehir Belediye Kültürspor, henüz puanla tanışamayan ve ligin son sırasında yer alan Yeni Meramspor'u ağırlayacak. Karşılaşma saat 12.00'de başlayacak. 19 puanla ikinci sırada bulunan Ilgınspor ise haftayı bay geçecek. 17 puanla 3. sırada bulunan Havzanspor, 7 puanla ligin alt sıralarında bulunan  Akşehir Gençlikspor ile deplasmanda saat 14.00'de karşı karşıya gelecek. 9'ar puanla ligin orta sıralarında bulunan iki takımın mücadele ise saat 12.00'de başlayacak. Bu maçta  Konya Monivaspor ile Cihanbeyli Belediyespor Şehit Süleyman Ballan Sahası'nda karşı karşıya gelecek.

U 19 Ligi'nde ise bugün toplam 4 maç yapılacak. U 19 ligi Süper Grup'ta Tümosanspor ile Akşehir Endüstrispor Şehit Süleyman Ballan Sahası'nda saat 14:00'de karşı karşıya gelecek. U 19 Ligi 1. Küme B Grubu'nda ise oynanacak olan üç karşılaşmanın programı şöyle: 10:00 Selçukspor-Muhasebe Gençler Şehit Süleyman Ballan Sasahısı, 13:00 Karapınar Esnafspor-Konya Yolspor Karapınar, 13:00 Ilgınspor-Yeni Emirgazi Belediyespor Ilgın.

Öte yandan Akademi Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimiz bugün Konya'da 3 maç yapacak. Lig'de mücadele eden Anadolu Selçukluspor bugün Hatayspor'u konuk edecek.  Şehit Muharrem Samur Sahası'nda oynanacak olan maçların ilkinde U 16 takımları saat 12.00'de karşılaşacak. İkinci maçta ise U 17 takımları saat 14.00'de puanmücadelesi verecek. Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Torku Konyaspor U 18 takımı ise Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak. Cumhuriyet Sahası'nda oynanacak olan mücadele saat 12.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.