Leyla Şahin Usta: “Mücadelemiz devam edecek”

Leyla Şahin Usta: “Mücadelemiz devam edecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Türkiye var olduğu sürece dünya var olduğu sürece de mücadelemiz devam edecek bunu unutmamak lazım” dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve yönetimine hayır olsun dileklerini iletti. Mart ayında genel kurulunu yaparak göreve başlayan AK Parti Selçuklu İlçe başkanlığına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ilçe teşkilatında görev alan yönetim ile tanışan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta daha sonra partililerle sohbet etti.

AK PARTİ SELÇUKLU İLÇE TEŞKİLATI GELENEK OLAN BİR TEŞKİLAT

Misafirlerine hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Selçuklu Teşkilatı gelenekleri olan bazı kişiler değilse de kendi geleneklerine sadık çalışma prensipleri olan bir teşkilat diye düşünüyorum. Dolayısıyla gençlik kollarımız artık toplantılarına başladı. Kadın kollarımız da adapte olduktan sonra inşallah Konya’daki teşkilat bütünlüğünün bir parçası olarak hep birlikte 2023’e yol alacağız.” dedi

TEŞKİLATIMIZLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Belediye ve teşkilatın uyum içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Pandemi sürecinden dolayı her ne kadar istediğimiz şekilde toplantıları yapamıyor olsak da ilçe başkanımızla birlikte hareket ederek, yine toplantılarımızın bir kısmını uzaktan bir kısmını da yüz yüze gerçekleştirerek ilçemizle ilgili planlamalarımızı ve yapılan faaliyetleri istişare ediyoruz. İnşallah bu zor süreçleri hep beraber atlattıktan sonra daha sağlıklı bir şekilde birlikteliğimizi devam ettireceğiz" dedi. 

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ise, “Nüfus açısından baktığımızda bir çok ilden daha kalabalık bir ilçemiz epey geniş bir coğrafya. İlk günden bugüne de hep güzel çalışmalar ortaya koydu. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra da aynı birliktelik bereketle yoluna devam eder. Gerek ana kademelerimiz gerek kadın ve gençlik kollarımız,  yerel yönetimlerdeki belediye başkanlarımız, meclislerimizle beraber bu güzel çalışmaları Selçuklumuz için yapmaktasınız. Hiçbir şey boşa gitmiyor arkadaşlar geriye dönüp 19 yıla baktığımız zaman Cenab-ı Hak’ka ne kadar şükretsek az. Her dönem kendi güzellikleriyle yeni dönemlere zemin oluşturdu. Genel başkanımızın liderliğindeki bu kutlu yürüyüşte inşallah bütün mazlumların umudu olarak da yoluna devam edecek bizlere düşen gücümüz yettiğince bu çalışmaları en iyi şekilde samimi duygularla yerine getirmek, değerli genel başkan yardımcımıza bütün milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.  Şehir adına her zaman varlar bu da hepimize güç veriyor ve inşallah bu güçle de 2023’leri de yakalamış olacağız” dedi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Yeni yönetimin ve yapılacak çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Teşkilat çalışması gönüllük esaslı yapılan ve fedakârlık gerektiren bir çalışma o yüzden burada bulunan sizlerin de bir iddiayla burada olduğunuzu biliyoruz. Bu ülke için yapılacak iddiamız var, sözümüz var, çalışmamız var diyen insanlarsınız. Selçuklu değil aslında Konya için Türkiye için dünya için çalışan insanlarsınız o yüzden şimdiden hepinizin emeğine, çabasına,  yüreğine sağlık diyoruz. Bu  güne kadar hizmet etmiş bütün arkadaşlarımızdan Allah razı olsun" dedi. 

Teşkilat çalışmalarının temelinde dava ruhu olduğunu belirten Usta,"Hepimizin bir dönem gelecek bu görevleri bırakacağız yeni gelen arkadaşlarımıza devredeceğiz ama dava  bitmez, davada sevda bitmez eğer bu işi gönülden yapıyorsanız yine bitmez.  Türkiye var olduğu sürece dünya var olduğu sürece de mücadelemiz devam edecek bunu unutmamak lazım. Mücadele ederken de hep birbirimizi iyiliğe, doğruya ve sabra teşvik etmemiz gerekiyor. Selçuklu 600 bin nüfusla aslında bir ilçe teşkilatı diye söylüyoruz ilçe olduğu için ama bir il bazında çalışma yapan bir ilçemiz aslında o yüzden yaptığınız her çalışma kıymetli ve önemli. Yaptığınız işi küçümsemeyin ve azımsamayın, çok kıymetli iş yapıyorsunuz. Selçuklu’nun zor bölgeleri var bunları biliyoruz saha çalışmalarına gittiğimizde belki bizi çok eleştirenler  yaptığımız işlerle ilgili bize  farklı söylemlerde bulunanlarla karşılaşıyoruz ama şunu da görüyoruz insanlar bunu söylediği zaman can kulağıyla  dinleyip iyi şekilde cevap verip anlattığınız zaman ikna da edebiliyoruz. Özellikle üniversite çevresinde gençlik kollarımızla yaptığımız o mobil çadırlardaki akşam sohbetleri gelen gençlerle yaptığımız çalışmaların çok faydalı olduğuna inanıyorum.  Bizim vazifemiz çalışmak takdir ve sonuç Allah’tandır diye düşünüyoruz. Ama hep iyiye doğru çalışmak daha iyisini yapmak zorundayız o yüzden hedeflerimiz yüksek işimiz kolay değil zor ama biz çalışmak zorundayız” şeklinde konuştu. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.