Kutuplaşmaya karşı birleştirici olacağız

Kutuplaşmaya karşı birleştirici olacağız

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak, Türkiye’de artan kutuplaşma ortamına inat birleştirici güç olacaklarını ifade ederek, “Kutuplaşan bir anlayış istemiyoruz” dedi

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak, Türkiye’de artan kutuplaşma ortamına inat birleştirici güç olacaklarını ifade ederek, “Kutuplaşan bir anlayış istemiyoruz” dedi. Saadet Partisi Konya Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Adayı Toprak, Türkiye’de son zamanlarda artan kutuplaşmanın ortadan kalkması için sorunları konuşarak çözebiliriz şeklinde konuştu. Toprak, dünü görmezden gelerek bugünü kapsamlı bir şekilde değerlendiremeyeceklerini yarını şekillendirecek olan vatandaşlarımıza ve özellikle gençlerimize yaşanabilir ve kucaklaşabilecekleri bir ülke bırakmak zorunda olduklarını makam ve mevkilerin geçici olduğuna değindi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise ziyaretleri için Toprak ve ekibine teşekkür ederek, kendilerine başarılar diledi.

52905322_316921079174146_3512444827562147840_o.jpg

MİLLİ VE YERLİ ÇÖZÜMLER GEREKLİ

Belediye Başkanlığı ziyaretlerini tamamlayan Toprak, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar’la buluşarak Karatay Kadınlar Pazarı (Melike Hatun Çarşısı) esnafını da ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar da esnafın zor zamanlar yaşadığını, belediye kaynaklarının yüksek oranda reklam ve geri dönüşü olmayan kaynaklara aktarıldığını söyledi. Yapılan bu tür hizmetlerin esnafa ve vatandaşa katkı sağlayamayacağını dile getiren Uyar, seçilmesi durumunda Konya sorunlarına Milli ve yerli çözümler üreteceklerini, emanet edilen mali imkânlara yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacaklarını ifade etti.

MUHARREM DURSUN


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.