Konyaspor evinde  Eyüp dışarda kötü

Konyaspor evinde Eyüp dışarda kötü

Tümosan Konyaspor pazar günü evinde ligin yeni ekibi Eyüpspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon henüz evinde maç kazanamazken rakip Eyüpspor ise deplasmanda sadece tek maçta galip geldi

Tümosan Konyaspor, sezonun 8. haftasında 6 Ekim Pazar günü saat 13.30'da İkas Eyüpspor'u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına başladı. Konyaspor Eyüpspor karşılaşması ile birlikte evindeki 4. maçına çıkacak

Son olarak Süper Lig'in 6’ncı haftasında Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Konyaspor’un evindeki galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Yeşil-beyazlı ekip bu istatistiği ile evinde maç kazanamayan 7 takım arasında yer aldı.

Konyaspor geçen sezonun 38. haftasında ve bu sezonun ilk iç saha maçında Galatasaray’a 3-1 ve 2-1’lik skorlarla mağlup oldu. Teknik direktör Ali Çamdalı idaresindeki Konyaspor, Kayserispor ve Sivasspor maçlarında ise golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sezon iç sahada galibiyetle tanışmayan 7 takımdan biri olan Konyaspor, evinde 2 beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Konyaspor ile birlikte Kasımpaşa, Kayserispor, Hatayspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor henüz evinde galibiyetle tanışamayan takımlar oldu. Yeşil-beyazlı takım iç saha performans sıralamasında ise 13. sırada yer aldı.

EYÜPSPOR DEPLASMANDA TEK MAÇ KAZANDI

Konyaspor’un rakibi Eyüpspor bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Ligde başarılı bir performans ortaya koyuyor. İstanbul ekibi geride kalan 7 haftada sadece tek yenilgi alırken kalan 6 maçta ise 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. Eyüpspor bu istatistikleri ile 12 puan toplayarak sıralamada 6. basamakta yer aldı. İstanbul ekibi evinde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir beraberlik alırken iç sahada yenilgi yüzü görmedi. Eyüspor ilk ve tek yenilgisini ise deplasmanda aldı. Beşiktaş’a yenilen sarı-lacivertli ekip ligdeki ilk ve tek yenilgisini almış oldu. İç sahada deplasmana göre daha başarılı olan İstanbul ekibi dış sahada oynadığı 4 maçta bir galibiyet iki beraberlik tek yenilgi alarak 5 puan topladı.

FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.