Kupadaki Galatasaray, Bursasporluların İştahını Kabarttı

Kupadaki Galatasaray, Bursasporluların İştahını Kabarttı

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında, 30 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor - Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı. Her maç öncesi bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturan yeşil beyazlı...

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında, 30 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor - Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı.

Her maç öncesi bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturan yeşil beyazlı taraftarlar, bu kez biletlere ilgi göstermedi. Taraftarlar, Süper Kupa maçında izledikleri Galatasaray'ı rahat yeneceklerini söyledi.

Karşılaşmanın biletleri saat 10.00 itibariyle Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana bilet gişesi ile aktif satış noktaları ve internetten satışa sunuldu. Passolig kartlara tepki gösteren Bursaspor taraftarları, bilet gişelerine gelmedi. Önceki maçlarda Atatürk Stadı dışına kadar oluşan uzun kuyruklar bu kez oluşmadı.

Gişe önünde toplanan yaklaşık 50 taraftar, biletlerini kargaşa yaşamadan aldı. Taraftarlar, passolig uygulaması nedeniyle stadın boş kalacağını dile getirdi. Tribünlerin bu uygulamayı protesto ettiğini belirten taraftarlar, Galatasaray maçına da ilgi gösterilmediğini kaydetti.

"BİNLERCE KİŞİ KUYRUĞA GİRİYORDU, ŞİMDİ KİMSE YOK"

Ceza alan tribündeki kombinesi olan ve ceza alan taraftarlara kapatılmayan tribün biletinin satılabileceğinin açıklanması da tepki gördü. Taraftarlar, tepkilerini şu sözlerle dile getirdi:

"Kapalı kale arkası kombinem var, cezalı olduğumuz için açık kaleden bilet alabileceğimizi sitede yazdılar. Ancak bizden ekstra para istediler. İçinde 250 TL para var Passolig'de ama benden hala para istiyorlar. İşte bu da Passolig'in faydaları. Burada binlerce kişi oluyordu. Şimdi kimse yok. Yani stadın boş olması herkesi mutlu ediyorsa böyle devam etsinler. Bu sistem kuyrukları önlemek içindi ama hala kuyrukta bekliyoruz. Passolig'in olmasını istemiyoruz. Eski sistemle devam etsin istiyoruz."

"BU GALATASARAY'I RAHAT YENERİZ"

Yeşil beyazlı taraftarlar 2013-2014 sezonu lig şampiyonu Fenerbahçe ile aynı sezonun kupa şampiyonu Galatasaray arasında oynanan maçtaki Galatasaray'ı gözlerine kestirdiler.

Süper Lig'de 2014-2015 sezonu ilk hafta maçında konuk edecekleri Galatasaray'ı Süper Kupa finalinde dün Fenerbahçe maçında izlediklerini de belirten taraftarlar, "Galatasaray ahım-şahım bir top oynamıyor. Seyircimizle bütünleşerek bu maçı alacağız. Buna inanıyorum. Maçı kazanacağız. Galatasaray'ı izledim. Bu Galatasaray bize gelirse çok rahat yeneriz inşallah." dediler.

BİLET FİYATLARI

Süper Lig'in ilk haftasında 30 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Bursaspor - Galatasaray maçının bilet fiyatları ise şöyle:

VIP Tribünü 1. Sıra: 300 TL

VIP Tribünü 2 - 6. Sıra: 200 TL

Kapalı A - B - C, VIP C Tribünü: 100 TL

Maraton Tribünü: Cezalı

Kapalı Kale Arkası Tribünü: Cezalı

Açık Kale Arkası Tribünü: 15 TL

Misafir Tribünü: 19 TL.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.