Kupa sınavı 12 Ocakta

Kupa sınavı 12 Ocakta

Belek kampına aralıksız devam eden Konya Şekerspor, ilk özel sınavını dün Karşıyaka ile yaptı.

Belek kampına aralıksız devam eden Konya Şekerspor, ilk özel sınavını dün Karşıyaka ile yaptı. Türkiye Kupası 3. tur maçında Fenerbahçe ile Şekerspor arasında oynanacak olan maç 12 Ocak Perşembe günü yapılacak

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Antalya Belek’te çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçını dün Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile oynadı. Ortaya koyduğu futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılar, ikinci özel sınavını yarın Boluspor ile yapacak. Yeşil-beyazlılar kampın son hazırlık maçını 7 Ocak Cumartesi günü Bandırmaspor ile oynayacak.

Şekerspor dün Karşıyaka önünde aldığı skordan çok oynadığı futbolla beğeni topladı. Teknik heyetin oldukça memnun maçta Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, takıma yeni katılan futbolcularını deneme imkanı buldu. İlk yarının son haftalarında Bilal Aziz ile anlaşan Şekerspor, Boluspor’un sağ kanat oyuncusu Erkam Reşmen ile de geçtiğimiz gün anlaşma imzalamıştı. Tecrübeli futbolcular Bank Asya 1. ekibi Karşıyaka önünde ligin ikinci yarısı için umut verdiler.

Ayrıca Konya Şekerspor bir kaleci ve bir sağ kanat oyuncusu ile anlayarak ara transfere son noktayı koymak istiyor.  Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ligde bizi başarılara taşıyacak kaliteli bir futbolcu ile anlaştıklarını söyledi. Bir kaleci ve birde sağ kanat oyuncusu alarak transferi tamamlayacaklarını ifade eden Çapanoğlu; “Kaleci Akın’ın sakatlığından dolayı boşalan bu mevkiyi kaliteli bir isimle doldurmak istiyoruz. Ayrıca sağ kanada kaliteli bir isim daha almak istiyoruz. Ancak bunun için aceleci davranmıyoruz. İnşallah yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda hedefimize ulaşacak bir ekip olacağız” diye konuştu.

Öte yandan Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmalarının programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 10, 11 ve 12 Ocak tarihlerinde oynanacak 3. tur müsabakalarının programı şöyle: 10 Ocak Salı: 20.30 Galatasaray-Adana Demirspor (Türk Telekom Arena) 18.00 Bursaspor-Şanlıurfaspor (Bursa Atatürk) 11 Ocak Çarşamba: 13.00 Boluspor-Gençlerbirliği (Bolu Atatürk) 13.00 Akhisar Belediyespor-Kayserispor (Akhisar İlçe) 13.00 BUGSAŞ Spor-Manisaspor (Yenikent ASAŞ) 13.00 Eyüpspor-Eskişehirspor (Eyüp) 13.00 Gaziosmanpaşa-Medical Park Antalyaspor (Gaziosmanpaşa) 15.00 Kardemir Karabükspor-Ünyespor (Necmettin Şeyhoğlu) 17.30 Trabzonspor-İstanbul Güngörenspor (Hüseyin Avni Aker) 18.00 Adanaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (5 Ocak) 18.00 Ankaragücü-Kasımpaşa (Ankara 19 Mayıs) 18.00 Mersin İdmanyurdu-Sivasspor (Tevfik Sırrı Gür) 20.00 Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Fiyapı İnönü) 20.30 Samsunspor-Orduspor (Samsun 19 Mayıs) 12 Ocak Perşembe: 13.00 Çaykur Rizespor-Gaziantepspor (Yeni Rize) 20.30 Fenerbahçe-Konya Torku Şekerspor (FB Şükrü Saracoğlu).

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.