Kupa Milli Eğitimin

Kupa Milli Eğitimin

Bu yıl 12.si düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi

Bu yıl 12.’si düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. 30 takımın katıldığı turnuvada, Başkent Hastanesi’ni 3-1 yenen Selçuklu İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü oldu

 

Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının bu yıl 12.’si düzenlendi. Aslanlı Kışla Suni Çim Sahada gerçekleşen organizasyona 30 takım katıldı. Önceki gün final müsabakası oynanan turnuvanın şampiyonu Başkent Hastanesi’ni 3-1 yenen Selçuklu İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü oldu. Başkent Hastanesi ise turnuvayı 2. olarak tamamladı. 3.’lük-4.’lük maçında ise Beyhekim Ağız-Diş Sağlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi takımları karşı karşıya geldi.

Maçı 3-0 kazanan Büyükşehir Belediyespor Turnuvanın 3. takımı olurken Beyhekim Ağız-Diş Sağlığı ise 4.oldu. Turnuvanın final maçının ardından düzenlenen kupa töreni ile dereceye giren takımlar kupalarını aldı. Turnuvada görev yapan hakemler Mustafa Ayçelik, Aslıhan Boyalı, Erdal Erdem hediyelerini alırken görevli sağlık memurları Mustafa Bayrakçı ve Adem Koç da Karatay Belediyesi tarafından ödüllendirildi. Turnuva Komitesinin de ödüllerini almasının ardından kupa törenine geçildi. Turnuvada 4. olan Beyhekim Ağız-Diş Sağlığı’na hediyelerini Karatay Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal verdi.

Turnuvada 3. olan Büyükşehir Belediyespor’a kupasını Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli takdim etti. Hançerli kupayı verirken esprili bir şekilde Büyükşehir Belediyespor’un hep 3. olduğunu bundan sonraki turnuvalarda 3. takımın belli olduğunu ve diğer takımları belirlemek için mücadelelerin yapılacağını söyledi. Turnuva hakkında da konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “ Geleneksel hale getirdiğimiz Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının bu yıl 12.’sini gerçekleştirdik. Güzel bir turnuva olduğu inancındayım.

Sporun, toplumla bütünleştirici, dayanışmacı ve kültürel yönleriyle birlikteliğimizi daha sıkı hale getirmeyi hedefliyoruz. Katılımcıların hepsini tebrik ediyorum. Hakemlerimize, sağlıkçı arkadaşlarımıza ve turnuvada görevli herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hançerli’nin konuşmasının ardından Turnuvada 2. olan Konya Başkent Hastanesine kupasını Cezaevi Savcısı Ömer Tuncay İpek verdi. Turnuvada Şampiyon olan Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne kupasını ise Kırşehir Kaman Kaymakamı Mustafa Çiftçi verdi. Çiftçi yaptığı kısa konuşmada kendisinin de Konyalı olduğunu ve Karatay’da oturduğunu ifade etti. Mustafa Çiftçi turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederken tüm katılımcıları da gösterdikleri mücadelelerden dolayı tebrik etti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.