Kulu'da YGS'ye yönelik deneme sınavı

Kulu'da YGS'ye yönelik deneme sınavı

Kulu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, YGS'ye yönelik deneme sınavı düzenleyecek.

Kulu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, YGS'ye yönelik deneme sınavı düzenleyecek.

Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Tütüncü, yaptığı açıklamada, dernek olarak ilçede eğitim kalitesini artırmak istediklerini söyledi.

Bu amaçla, YGS öncesi 24 Şubat ve 14 Mart'ta deneme sınavı gerçekleştireceklerini ifade eden Tütüncü, şunları kaydetti:

"Bu testlere yaklaşık 300 civarında öğrencinin katılması beklenmekte. Sınavlara mezun öğrencilerimizin de  katılabilme imkanları bulunuyor. Sınav başvuruları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bizzat ya da telefonla yapılabilecek. Son başvuru tarihleri, birinci sınav için 22 Şubat, ikinci sınav için 12 Mart'tır. Bu sınavlarda katılımcılara birer test kitabı hediye edilirken dereceye girenlerden ilk 10 kişiyi ise Atılım Üniversitesinin 1 Mart'ta yapacağı YGS deneme sınavlarına katılmaları derneğimizce sağlanacaktır. Bu etkinliğin sağlamasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Bağcı'ya ve yardımlarını esirgemeyen ilçemiz esnafından Rafetoğlu Tarım'a teşekkür ederim. Diğer esnafımızın da eğitime destek amacıyla derneğimize katkılarını bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.