Kulesiteden 7. yılda büyük kampanya

Kulesiteden 7. yılda büyük kampanya

Kulesite, 7. yılında hem büyükleri hem küçükleri sevindirecek bir kampanya ile kutluyor

23 Nisan – 10 Temmuz 2011 tarihleri arasında Kulesite mağazalarından yapılan her 50 TL’lik alışveriş, çekilişle bir kişiye Mercedes C180, 76 kişiye akülü araba kazandırıyor.

 

Konya’nın yaşam ve eğlence merkezi Kulesite yedinci yılı “Bir kişiye Mercedes C180, 76 kişiye akülü araba” kampanyasıyla kutluyor. Kulesite’de, 23 Nisan – 10 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak her 50 TL’lik alışveriş, ziyaretçilere bir çekiliş kuponu kazandırıyor. 27 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak çekiliş sonrasında bir talihli Mercedes C180 kazanırken, 76 talihli ise akülü jeep sahibi olacak.  

 

Ziyaretçilerine sadece pek çok markayı bir arada sunarak değil, sosyal ve kültürel etkinliklerle de Konya’da alışveriş kavramına yeni bir boyut getirdiklerine dikkat çeken Kulesite Müdürü Mustafa Totan, “Gerek mağazalarımız gerekse düzenlediğimiz etkinlik ve kampanyalarla Konyalıların hayatında büyük bir yer edindik. Sadece bir alışveriş merkezi değil aynı zamanda bir yaşam alanı hâline gelen Kulesite’nin 7. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da yaş günümüzü ziyaretçilerimizle birlikte kutluyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.