Kule Plaza’dan indirim fırsatı

Kule Plaza’dan indirim fırsatı

Konya Kule Plazadan ofis almayı düşünenler için Seha Yapıdan indirim fırsatları sunuluyor. KDV ve tapu harcı indirimlerinin yanı sıra Seha Yapının, Kule Plazadaki sınırlı sayıdaki ofislerde yüzde 10 indirim fırsatı sunduğu belirtildi.

Gayrimenkul alımlarında KDV oranlarını üç aylığına yüzde 18’den yüzde 8’e, tapu harcını binde 15’ten binde 8’e düşüren yasanın yürürlüğü girmesinin ardından, bir indirim haberi de Seha Yapı’dan geldi. Seha Yapı, Kule Plaza’daki ofislerde yüzde 10 indirim uyguladığını açıkladı. Ancak Seha Yapı’nın sunduğu avantajlar indirimlerle sınırlı değil. Seha Yapı; vergi indirimleri ve satış iskontosu sonrası oluşan cazip fiyatlara esnek vade seçenekleri uygulayarak ödeme kolaylıkları sunuyor. Seha Yapı Satış Müdürü Nihat Korkmaz, Kule Plaza’daki bir ofisin, “konforlu bir çalışma alanı”ndan çok daha fazlası anlamına geldiğini belirterek, geleceğe yönelik vizyonu bulunan şirketler için Kule Plaza’nın büyük açılımlar ve kazanımlar sağlayacağını; indirimler ve ödeme koşulları ile ilgili bilgi almak isteyen tüm firmaları yine Kule Plaza’da bulunan Seha Yapı Satış Ofisi’ne beklediklerini ifade etti.

Her katta 330 metrekarelik ikişer ofisin yer aldığı KulePlaza, 163,4 metre yüksekliği ile Türkiye’nin beşinci, İç Anadolu Bölgesinin ise en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyor. Fakat Kule Plaza sadece yüksekliği ile değil, konumu, teknolojik alt yapısı, prestiji ile de dikkati çekiyor. Şehrin yeni cazibe merkezinde bulunan KulePlaza’da, 3,30 metre tavan yüksekliğine sahip olan ve bölünebilen ofisler; iklimlendirme teknolojisi ile üst düzey çalışma konforu, akıllı kartlar ve resepsiyon masası ile güvenlik, tasarımı ile prestij, fiberoptik kablolarla donatılan teknolojik alt yapısı ile kesintisiz güç ve iletişim sağlıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum