Küçük Taha da annesinin yüzünü güldüremedi

Küçük Taha da annesinin yüzünü güldüremedi

Konya'da ilk evliliğinden dünyaya gelen çocuklarından biri 4, diğeri de 10 gün yaşadıktan sonra hayatını kaybeden ve çocuğu olmadığı için eşinden boşandığı iddia edilen kadının, ikinci evliliğinden dü

Konya'da ilk evliliğinden dünyaya gelen çocuklarından biri 4, diğeri de 10 gün yaşadıktan sonra hayatını kaybeden ve çocuğu olmadığı için eşinden boşandığı iddia edilen kadının, ikinci evliliğinden dünyaya gelen 8 aylık oğlu Taha da solunum yetmezliğine bağlı ölümü gerçekleşti.
Doğduğu günden bu yana sağlık problemleri olduğu belirtilen 8 aylık Rıdvan Taha S, Meram ilçesi Harmancık Mahallesi'ndeki evlerinde iki gün önce rahatsızlanınca annesi Müşerref S. (40) tarafından Konya Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırıldı.
Rıdvan Taha S, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayınca hastane yönetimi durumu polise bildirdi. Ölümü şüpheli bulunan Rıdvan Taha S'nin, Konya Numune Hastanesinde yapılan otopsisinde solunum yetmezliğine bağlı yaşamını yitirdiği öğrenildi.
ANNENİN YÜREK BURKAN DRAMI
Hastane morgu önünde göz yaşlarına hakim olamayan Müşerref S'nin, ilk evliliğinden dünyaya iki çocuğu geldiği, çocuklarından birinin 4, diğerinin de 10 günlükken yaşamını yitirdiği belirtildi.
Yıllarca çocuk hasreti çeken kadının, çocuğu olmadığı için eşinden boşanmak zorunda kaldığı ileri sürüldü. 2 yıl önce hayatını başka biriyle birleştiren Müşerref S, 8 ay önce dünyaya gelen oğlu Rıdvan Taha'nın ölümüyle üçüncü kez yıkıldı.
Çocuğunun cenazesini alan Müşerref S, yakınlarıyla birlikte hastaneden ayrıldı.

 

AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.