Koyuncu: Malatyaspor’un ayrı bir yeri olacak

Koyuncu: Malatyaspor’un ayrı bir yeri olacak

TFF 2. Lig 4. Grup ekibi Malatyaspordan 2. Lig 2. Grup takımı Konya Şekerspora transfer olan savunma oyuncusu Turgay Koyuncu, gönlünde Malatyasporun her zaman ayrı yeri olacağını söyledi.

Malatyaspor’da alacakları ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonuna başvurarak sözleşmesini feshettiren Turgay Koyuncu, yaptığı açıklamada, 2 gün önce Konya Şekerspor ile anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlattı. Konya Şekerspor’da teknik direktör İsmail Kartal’ın kendisini istediğini belirten Koyuncu, “Hedefli bir takım yapılıyor. Şampiyonluğa oynayan bir takıma geldiğim için mutluyum” dedi.

MALATYASPOR’U UNUTAMAM
Malatyaspor’da çok güzel günler geçirdiğini, takımdan ayrılmak istemediğini, ancak şartların böyle geliştiğini anlatan Koyuncu, şöyle konuştu: “Geçen sezon devre arasında beni isteyen takımlar vardı. Hak ettiğimiz paraları alamadığımız halde vefasızlık yaparak takımdan ayrılmak istemedim. Ancak biz de bu işten ekmek kazanıyoruz. Ayrılmak zorunda kaldım. Malatyaspor’u unutamam; çünkü çok güzel günler geçirdim orada. Bizi yalnız bırakmayan taraftara çok teşekkür ediyorum. İleride yine Malatyaspor’da oynamak istiyorum. Kulübün kapısının bana her zaman açık olduğuna inanıyorum. Malatyaspor’un gönlümde her zaman ayrı bir yeri olacak.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.