Korku tüneli

Korku tüneli

Bursaspor'a yenilen Torku Konyaspor'u Galatasaray, Antalyaspor ve Beşiktaş ile oynayacağı 3 haftalık zorlu bir süreç bekliyor. Başkan Şan, taraftarların takıma verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini söyledi

Torku Konyaspor’da Bursaspor yenilgisi büyük üzüntü yarattı. Son haftalarda çıkışa geçen rakibi karşısında zaman zaman daha etkili futbol oynayan, 3 topu direkten dönen, ancak rakibin kontrataklarına karşılık gerekli önlemleri alamayan yeşil-beyazlı takımda, moraller bozuldu. Bursaspor karşısında, sezon başından buyana geride kalan 9 hafta da iç sahada Kasımpaşa’dan sonra ikinci yenilgisini alan, bu maçta da kalesinde gol gören ve alt sıralarda bulunan rakiplerin puan kaybetmesinin getirdiği avantajı iyi değerlendiremeyen Kartallar, kaybedilen 3 puanla birlikte Galatasaray maçı öncesi 4. sarı kartını gören Ali Çamdalı’nın cezalı duruma düşmesiyle önemli bir de fire verdi. Torku Konyaspor’da, Cuma akşamı İstanbul’da oynanacak Galatasaray maçının hazırlıkları ara verilmeden dün öğleden sonra yapılan antrenmanla başladı. Yeşil-beyazlılar İstanbul’a muhtemelen Perşembe günü öğleden sonra uçakla gidecekler. Sakat futbolcular İshak, Da Silva Ramos ve Kokaloviç’in tedavileri devam ediyor. 3 futbolcunun da Galatasaray maçında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi.

ŞAN'DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Torku Konyaspor'un Süper Lig'deki ilk sezonunda zorlanacağını bildiklerini ve bu zorluğun üstesinden hep birlikte el ele vererek geleceklerine inandığını söylerken, Bursaspor maçında tribünleri doldurarak takımımızı yalnız bırakmayan taraftarın bundan sonraki maçlarda da sportif sonuç ne olursa olsun takımın yanında olmasını istediklerini ifade etti. Torku Konyaspor'un Bursaspor karşısında yenilgi kesinlikle hak etmediğini belirterek açıklamasına başlayan Ahmet Şan, "Üstün oynadığımız maçta toplarımız direkten döndü. Ama bir türlü sonuca gidecek golü bulamadık. Takım olarak zor gol atıyoruz ama kolay gol yiyoruz. Bu maçta da böyle oldu. Bu konuda teknik heyetimizin gerekli uyarılarda bulunacağına inanıyoruz. Biz sezona başlarken bu yıl işimizin kolay olmayacağını biliyorduk ve bunu da defalarca kamuoyu ile paylaştık. Ama her şeye rağmen oynadığımız oyun, ortaya koyduğumuz mücadele bizleri memnun ediyor. Amacımız ligdeki ilk senemizde akılda kalıcı iyi işlere imza atmak. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bizim için zaman en iyi ilaç olacak. Ayrıca Konya şehrinin her zaman desteğine ihtiyacımız var. Bursaspor maçında takımımızı bir an olsun desteğinden yoksun bırakmayan taraftarlarımızı bundan sonrada sportif sonuçlar ne olursa olsun yanımızda görmek istiyoruz. Torku Konyaspor'umuzu daha güzel günler bekliyor" şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.