Köprülü Otoda fırsat günleri

Köprülü Otoda fırsat günleri

BMW May Fest günleri süresince Köprülü Otoya gelenler kazanıyor

‘BMW May Fest günleri’ süresince Köprülü Oto’ya gelenler kazanıyor. Almanya’da bulunan BMW merkezi BMW AG tarafından yılsonuna kadar her ay düzenlenecek olan May Fest günlerinde Avantajlı ödeme koşulları, hediyeli test sürüşleri ve birbirinden eğlenceli aktiviteler Köprülü Oto’da müşterileri bekliyor. Aynı zamanda BMW 320d ve 1.16 alan herkese, BMW AG Borusan Otomotiv ve Köprülü otomotiv tarafından özel indirimler ve avantajlı ödeme kolaylıkları sağlanıyor. May Fest günleri süresince Köprülü Otomotiv’de özel indirim ve birbirinden avantajlı kampanyaların yanısıra canlı müzik eşliğinde Brunch keyfi yer alıyor. Bunun yanı sıra hediyeli test sürüşlerinin yapıldığı Köprülü Otomotiv’de kısa süre sonra 530d GT otomobilinde test sürüşü gerçekleşecek.

May Fest günlerinin kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu söyleyen Köprülü Oto Satış Müdürü Feride Ercan, May Fest günleri ile ilgili şu bilgileri verdi: “Mayıs ayı içerisinde BMW Showroomumuzda şaşırtıcı ve sürpriz dolu aktiviteler ile müşterilerimize keyifli dakikalar yaşatıyoruz. Test sürüşü yapanlara çeşitli hediyeler ve BMW 1 Serisi, BMW 3 Serisi ve BMW X1 alanlara müthiş fırsatlar sunuluyor. BMW 320d alanlara özel olarak 2 gün süreli Almanya-Münih’te, BMW Welt, BMW Fabrika gezisi ve sürüş eğitimi hediye ediliyor. Müşterilerimizin Köprülü Oto BMW Showroomu’na gelip sadece bu ay sonuna kadar geçerli olacak BMW May Fest fırsatlarından yararlanmalarını istiyoruz.

SATIŞ SONRASI FIRSATLARI

Satış Sonrası kampanyası kapsamında 2006 yılı ve öncesinde trafiğe çıkmış olan tüm BMW otomobillerin parça ve işçilik dahil olmak üzere bakım işlemlerinde sunulacak yüzde 25 indirim avantajı, 16 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Borusan Otomotiv Yetkili Servislerinde geçerli olacak.  

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.