Konya'yı temsil edecekler

Konya'yı temsil edecekler

Amatör Futbol Ligi U15 ve U17 kategorilerinde Konya birincileri belli oldu. U17 Liginde Final gruplarında Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor lider olarak Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Konya’yı temsil etme hakkını elde etti.

Amatör Futbol Ligi U15 ve U17 kategorilerinde Konya birincileri belli oldu. U17 Liginde Final gruplarında Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor lider olarak Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Konya’yı temsil etme hakkını elde etti. U15 kategorisinde ise Konya Karakartallarspor ile 1905 Ultraaslanspor Final grubunda ilk sırayı paylaşarak bu kategoride Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Konya’yı temsil etme hakkı elde etti.

AY, TÜM TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay bu kategorilerde mücadele eden tüm kulüplere teşekkür ederken il birincilerini de tebrik etti. Ay, “ U15 ve U17 liglerinde 2013-2014 sezonu tamamlandı. Bu liglerde mücadele eden tüm kulüplerimize teşekkür ediyorum. Yapılan final grubu maçları sonrası U17 Liginde Konya 1.’si olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Selçuklu Belediyespor ve U15 Liginde Konya Karakartallspor ile 1905 Ultraaslanspor’u tebrik ediyorum. Bu kulüplerimiz Konya’mızı Türkiye Şampiyonası Grup eleme maçlarında temsil edecekler. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak kulüplerimizin Konya’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok. Tüm sporcu kardeşlerime antrenörlerine ve kulüp yöneticilerine Türkiye Şampiyonası grup maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.