Konyasporlu taraftardan Eskişehir'e teşekkür

Konyasporlu taraftardan Eskişehir'e teşekkür

Torku Konyasporlu taraftar grupları, takımlarının Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği PTT 1. Lig play-off final maçında gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Eskişehirlilere teşekkür etti.

Torku Konyasporlu taraftar grupları, takımlarının Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği  PTT 1. Lig play-off final maçında gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Eskişehirlilere teşekkür etti.

Konyasporlular Derneği Başkanı Ekrem Coşkun, düzenlediği basın toplantısında,  yeşil-beyazlı takımın Süper Lig'e çıkmasıyla Konya'da güzel bir sinerji oluştuğunu belirtti.

Taraftar gruplarının her şartta yeşil-beyazlıları desteklemeye çalıştığını ifade eden Coşkun, "Başarıda futbolcular, teknik heyet ve yönetimin yanında desteklerini esirgemeyen taraftarlarımızın da payı var. Onlar teşekkürü hak ediyorlar. Eskişehir'de oynanan final maçında takımımızı destekleyen  ve misafirperverliklerini esirgemeyen Eskişehirspor taraftarlarına ve Eskişehirlilere  teşekkür ediyoruz. Futbolda hoşgörü adına güzel bir tablo sergilediler" diye konuştu. 

Coşkun,  taraftar gruplarıyla bir araya gelerek projeler ürettiklerini, gelecek sezon tüm Türkiye'ye örnek bir taraftar profili oluşturacaklarını vurguladı.

Takımın Süper Lig'e yükselmesinin ardından yeni bir bayrak kampanyası başlattıklarını anlatan Coşkun,  şehri; yeşil ve beyaza bürümek istediklerini, bayrak astırmak isteyenlerin dernekle irtibata geçebileceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum