Konyaspor'la görüşme yok!

Konyaspor'la görüşme yok!

Torku Selçuk Üniversitesi başkanı Yunus Derebağ yarın genel kurula gidecek olan Torku Selçuk Üniversitesi'nin Konyaspor ile birleşeceği ile ilgili iddiaları yalanladı.

Torku Selçuk Üniversitesi başkanı Yunus Derebağ yarın genel kurula gidecek olan Torku Selçuk Üniversitesi'nin Konyaspor ile birleşeceği ile ilgili iddiaları yalanladı. Her türlü formüle açık olduklarını söyleyen Derebağ, “Ancak Konyaspor ile herhangi bir görüşme yok. Bu yönde bize bir talep gelmedi” dedi

Yarın Olağanüstü Genel Kurul yapacak olan Torku Selçuk Üniversietesi'nde karmaşa devam ediyor. Mevcut yönetimin aday olmayacağı kesinleşirken yönetime yeni bir dayada çıkmadı. Selçuk Üniversietesi, Büyükşehir Belediye ve diğer kurumlarla yaptığı destek görüşmelerinden istediği sonucu alamayan yönetim ne yapacağını bilemiyor. Komuoyunda Torku Selçuk Üniversietesi ile ilgili üç seçenek konuşuluyor. İlk seçenek uzun süredir tartışılan Torku Selçuk Üniversietesi'nin Torku Konyaspor'a devredilmesi. Torku Selçuk Üniversitesi ile Konyaspor devredileceği ve iki  yönetim arasında görüşmelerin devam ettiği iddia edilmişti. Ancak Torku Selçuk Üniversietesi başkanı Yunus Derebağ bütün bu iddiaları yalanladı. Üniversite'nin kurtuluşu için bütün seçenekleri değerlendirdiklerini ve açık olduklarını söyleyen Derebağ, “Ancak şu ana kadar böyle bir görüşme gerçekleşmedi.Ne bizim yönetimimizden nede Konyspor yönetiminden bir görüşme talibi de olmadı. Biz her türlü formüle açığız. Yeterki Konya basketbolu zarar görmesin” ifadelerini kullandı.
 

KAPIYA KİLİT VURULABİLİR

Yarın genel kurul yapılacak olan Torku Selçuk Üniversitesi'nde tartışılan bir başka seçenekte yeni bir yönetim kurulunun oluşturulması. Eğer yönetime aday olan olursa mevcut yönetim aday olacak olan gruba her türlü desteği gösterecek. Ancak şu ana kadar bu yönde bir hareketlenme olmadı. Mevcut yönetim ise görevi kesinlikle bırakmak istiyor. Ancak başkan Derebağ'ın açıklamasına göre çeşitli kurumlardan maddi ve manevi destek alınırsa yönetim bir dönem daha devam edebilecek. Bütün bu seçenekler gerçekleşmez ve yönetime aday çıkmazsa Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı'nın kapısına kilit vurulabilir. Torku Selçuk Üniversitesi üzerinde söz sahibi olan bir diğer kurum olan Selçuk Üniversitesi'nin herhangi bir destek veya açıklamada bulunmaması ise spor kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.
YUNUS ALTINBEYAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.