Konyaspor’dan Mustafa Çevik’e ziyaret 


Konyaspor’dan Mustafa Çevik’e ziyaret 


Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çeviki makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileğinde bulundular.

Başkan Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı Transfer ve Futbol Komitesi üyesi Ekrem Coşkun, Kamu Kurumları ile İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Celalettin Yılmaz, Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özova ve Deplasman ve Maç Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçüksöker’den oluşan heyet, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde AKP İl Başkanlığına seçilen Mustafa Çevik’i makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çevik’i yeni görevi nedeniyle kutlayan ve başarılar dileğinde bulunan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, kulübümüzün son durumu hakkında kendisine bilgi verdi.
Zor bir dönemde ve son anda tamamen iyi niyetli görüşmeler sonucu Konyaspor sevdalısı isimlerden oluşan bir listeyle yönetime geldiklerini ifade eden Karapınar, “Her şeyden önce Konyaspor büyük bir camia ve bu büyüklüğünü yaşanan sıkıntıların üstesinden gelerek gösterecektir. Biz bu zorluğun üstesinden gelme noktasında en üst kademesinden en alt kademesine kadar tüm Konyalıların yönetimimize destek olmasını istiyoruz. El ele verip birlikteliği yakalarsak ve hedefe ulaşacağımıza inanırsak zoru kolaya çevireceğimizi biliyoruz ve tüm gayretlerimiz bu doğrultuda. Konyalıların da bize katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.
Konyaspor’un Konya şehrinin dışa açılan önemli bir penceresi olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik ise yaptığı konuşmada, “Ortada belirlenen hedefe ulaşılması adına gayret gösteren bir yönetim var. Konyalıyım diyen herkes elinden geldiği kadarıyla katkı sağlamakla yükümlü. Üzerimize düşen ne görev varsa bunu Konya ve Konyaspor sevdasıyla hareket ederek seve seve yerine getireceğimizden kimsenin endişesi olmasın” dedi. Ziyaret sonrasında Başkan Bahattin Karapınar, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik’e adının yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması ve yeşil beyazlı Konyaspor atkısı hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.