Konyaspor'da moraller bozuldu

Konyaspor'da moraller bozuldu

Fenerbahçe galibiyeti ile lige 3 puan ve moralli başlayan Torku Konyaspor, Sivasspor deplasmanında hem oynadığı futbol hem de 2-0'lık mağlubiyetiyle sevenlerini üzdü. Kartal, Cuma akşamı yapılacak kasımpaşa hazırlıklarına başladı

Torku Konyaspor’da, Sivasspor yenilgisi üzüntü yarattı.. Daha iyi organize olan ve daha iyi oynayan rakibi karşısında bireysel, basit hatalar yapan  yeşil-beyazlı takımda, Kasımpaşa maçına çevrildi. Lige Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan ve Sivas karşısında da kafası hala bu maçta olan Torku Konyaspor, ilk yarıda net bir pozisyondan yararlanamadı ve Ömer Ali bir topu da direkten döndü. İkinci yarıda özellikle orta alanda ve defansta bireysele hatalar yapan Kartallar, yedikleri şok gollerle, ilki deplasman maçını yenilgiyle kapatarak ligde ilk mağlubiyetini de almış oldu.  
Torku Konyaspor’da, Cuma akşamı iç sahada Kasımpaşa ile oynanacak maçın hazırlıkları ara verilmeden dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmanla başladı. Bir haftadır Ülkesinde olan N’Douassel dün Konya’ya gelecekti. Kasımpaşa’yı yenerek yoluna devam etmek isteyen yeşil-beyazlı takımda, bu maç öncesi sakat futbolcu bulunmamakta. Hazırlıklar Perşembe günü tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa girecek.

THORVALDSSON'DAN' ÖZ ELEŞTİRİ

Torku Konyaspor’un İzlandalı futbolcusu Sivasspor maçı sonrası özeleştiri yaptı. Sivasspor karşısında kendilerine yakışmayan bir futbol ortaya koyduklarını ve karşılığında da sahadan puansız ayrıldıklarını söyleyen forvet oyuncusu Gunnar Heidar Thorvaldsson, çıkan tabloda Fenerbahçe galibiyetinin kendilerinde bir rehavete neden olduğunu gösterdiğini belirtti.

'Fenerbahçe galibiyeti bizim üzerimizde galiba rehavete neden oldu'  sözleriyle başlayan Gunnar Heidar Thorvaldsson açıklamasını söyle sürdürdü. "Bize yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. Sahada sanki 'Acemiler' ile 'Tecrübeliler' görüntüsünde arada uçurumlar olan iki farklı takım vardı. Takım olarak kötü oynadık. Sonucunda da kaybettik. Sivasspor galibiyeti hak etti. Onları kutluyorum. Bizim için bundan sonrası önemli. İyi hazırlanıp Kasımpaşa ile oynayacağımız maçı kazanarak kendimizi affettirmek istiyoruz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.