Konyaspor'da mesai başlıyor

Konyaspor'da mesai başlıyor

Konyaspor'da Antalya kampından sonra futbolculara verilen izin sona erdi ve yeşil-beyazlı temsilcimiz de çalışmalar bugün yeniden başlayacak.

Konyaspor'da Antalya kampından sonra futbolculara verilen izin sona erdi ve yeşil-beyazlı temsilcimiz de çalışmalar bugün yeniden başlayacak. Kartal'ın golcu futbolcusu Atilla, ikinci yarı maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi

Torku Konyaspor’da ikinci yarı için geri sayım başladı.. Antalya kampını tamamlayan ve iki gün izin yapan Kartallar, 21 Ocak pazartesi günü deplasmanda Bucaspor ile oynayacakları, ikinci yarının ilk maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar.. Bugün öğle saatlerinden itibaren Tatlıcak tesislerinde toplanacak olan yeşil-beyazlılar, haftanın ilk idmanına saat 18.00’de çıkacaklar. Torku Konyaspor'da Bucaspor maçının hazırlıkları Cumartesi günü tamamlanacak ve takım aynı gün İzmir’e giderek kampa girecek.. Takımda eksik yok. Moral süper.. Tüm camia galibiyete kilitlendi.. Yönetici, teknik adam ve futbolcular Bucaspor’u yenerek ikinci yarıya iyi bir giriş yapmayı amaçladıkları açıklandı..

ATİLLA: HEDEF SÜPER LİG

Torku Konyaspor’un genç gol ümidi Atilla Yıldırım, ikinci yarı için ümitli konuştu.  Bucaspor ile deplasmanda oynayacakları 18. hafta maçını kazanarak hem bıraktıkları yerden galibiyetle yollarına devam etmek hem de sezonun ikinci devresine moralli başlamak istediklerini söyleyen Atilla, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve bunun faydasını da zorlu geçecek ikinci devre maçlarında göreceklerine inandığını belirtti. Genç futbolcu Atilla Yıldırım, 12 gün süren Antalya devre arası kamp çalışmalarının son derece faydalı geçtiğini ifade ederek, açıklamasına şöyle devam etti.

"Bizim adımıza sezonun ilk yarısı istenildiği gibi geçmedi diyebiliriz. Kendi sahamızda yaşadığımız puan kayıpları belki de ligin zirvesinde olmamamıza neden oldu. Ancak Uğur hocanın gelişiyle birlikte bir çıkış yakaladık ve oynadığımız 4 maçta 8 puan toplayarak liderle aramızdaki puan farkını 9'a indirdik. 3 puanlı sistemde bu puan farkı büyük bir fark değil. Bizim için önemli olan iyi bir galibiyet serisi yakalamak ve bunu da devam ettirmek. Takımımızda gerçekten iyi bir arkadaşlık var. İkinci devreye Bucaspor ile deplasmanda oynayacağımız maçı kazanarak moralli bir başlangıç yapmak ve ilk yarıdan bıraktığımız yerden galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz takım olarak Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz. Bu hedefimizi de pes etmeden sonuna kadar kovalayacağız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.