Konyaspor'da mesai başlıyor

Konyaspor'da mesai başlıyor

Torku Konyaspor’da iki günlük izin sona erdi ve üçüncü dönem hazırlıkları bugün tesislerde başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimizde kaleci konusu gündemdeki tazeliğini koruyor. Hedef, Ertuğrul'u almak

Hollanda'da 21 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında yapılan ikinci etap kamp çalışmalarının ardından Pazartesi günü Türkiye’ye dönen ve iki gün izin verilen yeşil-beyazlı futbolcular, bugün saat 18.00’de Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar. Kartallar, üçüncü hazırlık döneminin ilk antrenmanını saat 19.00’da tesislerde gerçekleştirecekler. Torku Konyaspor’da, üçüncü dönem hazırlıkları için takım, tesislerdeki onarım nedeniyle otelde kampa alınacak ve çalışmalar tesislerde yapılacak. Antrenmanlar dışında biri Ankaraspor olmak üzere en az iki hazırlık maçı oynanacak. Karşılaşmalar Konya dışında yapılması halinde takım günü birlik gidip gelecek.

Hollanda kampında bir’i antrenman ve 6’sı hazırlık olmak üzere 7 maç oynayan Torku Konyaspor, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.. Kartallar, attıkları 18 gole karşılık kalelerinde ise, 9 gol gördü. Yeşil-beyazlı takımda üçüncü dönem hazırlıkları 23-24 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak TSYD kupası maçlarına kadar tesislerde devam edecek. Turnuvada Konyaspor ile birlikte Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Gençlerbirliği takımları mücadele edecek.  

Torku Konyaspor’da kaleci transferi konusunda temaslarda devam ediyor. Yeşil-beyazlı yöneticilerin üzerinde durduğu adaylar arasında, Fenerbahçe’den Ertuğrul ilk sırada yer almakta. Bunun ardından Galatasaray’dan Aykut’un da listede yer aldığı öğrenildi. Bu arada, adı Torku Konyaspor ile geçen Fenerbahçeli Mert Günok’un takımdan ayrılmak istemediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.