Konyaspor’da Karabük beklentisi

Konyaspor’da Karabük beklentisi

Torku Konyaspor’da gözler iç sahada oynanacak Karabükspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak ateş hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Torku Konyaspor'da Cuma akşamı Karabükspor ile oynanacak maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Manisa dönüşü, ara vermeden pazartesi günü yaptığı antrenmanla çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı takımda tedavileri devam eden kaptan Erdinç ve Kokaloviç dışında eksik yok. Gekas ve Djalma da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Önceki gün akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda Akhisar maçında aldığı darbe sonucu beyin tomografisi çekilen ve hastanede kontrol altında tutulduktan sonra Pazartesi günü akşam saatlerinde Konya'ya gelen kaptan Erdinç Yavuz ve tedavisine devam edilen Elvis Kokalovic antrenmanda yer almadı. Dünde tek antrenman yapan Kartallar bugün ve yarın taktik çalışarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecek.

14. HAFTA DA 20 GOL ATILDI

Spor Toto Süper ligde 14. hafta geride kaldı. Lider Fenerbahçe, Galatasaray ve Eskişehirspor dışında zirvede yer alan diğer takımların puan kayıpları yaşadığı ligde, altta ise yangın giderek büyüyor. Elazığspor, Kayserispor, Erciyesspor ve Torku Konyaspor haftayı yenik kapattı. Torku Konyaspor'un deplasmanda Akhisar Belediye Gençlik Spor'a 2-1 mağlup olarak 16 puanla 13. sırada yer aldığı Ligde oynanan maçlardan dördünü ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazanırken, üç karşılaşma berabere sona erdi. Toplam 20 golün atıldığı haftada en gollü karşılaşma 3-2 sonuçlanan Gaziantepspor-Trabzonspor maçı oldu.. Sadece Bursaspor-Gençlerbirliği maçında gol sesi çıkmadı. 15. hafta heyecanı başlıyor.

Spor Toto Süper ligde 15. hafta heyecanı Cuma günü iki maçla başlayacak. Programa göre, Cuma günü iki, Cumartesi günü 4 ve Pazar günü iki karşılaşma oynanacak. Perde Pazartesi günü tek maçla kapanacak. Cuma günü saat 20.00’de Torku Konyaspor-Kardemir D.Ç.Karabükspor ve Fenerbahçe-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü: saat 13.30’da Sivasspor-Çaykur Rizespor maçı var. Saat 16.00’da Elazığspor-MP Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da ise, Gençlerbirliği-Galatasaray ve Kayserispor-Eskişehirspor mücadele edecek. Ligde Pazar günü, saat 19.00’da iki maça yapılacak. Bu karşılaşmalarda Kasımpaşa A.Ş.-Beşiktaş’ı ve Gaziantepspor-Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek. Haftanın kapanış maçı Pazartesi günü saat 20.00’de Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.