Konyaspor'da “imza” haftası

Konyaspor'da “imza” haftası

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, şu ana kadar 6 yabancı oyuncu ile söz kestiklerini, kaynak bulmaları halinde ekstradan iyi bir gölcü oyuncu alacaklarını belirterek, bu hafta içinde imzaların atılacağını söyledi.

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıklarının birinci bölümü dün yapılan çift antrenmanla tamamlandı. Yabancı futbolcu transferinde ise imzaların atılması bekleniyor. İmzalar için  Tomas Borak ile Kibong Mbamba’nın beklendiği öğrenildi.

Futbol Federasyonunun aldığı kararla yabancı oyuncu kontenjanının 6’da kalması nedeniyle en az 6 transfer yapmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, bir kaleci olmak üzere bazı oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Kibong Mbamba ve Çek orta saha oyuncusu Tomas Borek’ten dün de bir haber çıkmadı. Borek’in dün akşam gelmesi bekleniyordu. Yerli oyuncu transferi konusunda ise bir açıklama yapılmadı.
Stoper olarak bir süredir görüşmeler yapılan ve anlaşma sağlanan Hırvat futbolcu Elvis Kokolovic ile dün sözleşme imzalandı. 24 yaşındaki futbolcunun Perşembe günü Bolu kampına katılacağı bildirildi. Torku Konyaspor’da, iki kanat, bir ön libero ve bir forvet oyuncusu transfer edilerek transfere çalışmaları tamamlanacak. Bu arada, imza attıktan sonra ülkesine giden forvet oyuncusu Ezechiel N'Douassel’in Çarşamba günü Konya’ya geleceği ve diğer futbolcularla birlikte Perşembe günü Bolu kampına katılacağı bildirildi.

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıklarının birinci bölümü dün yapılan çift antrenmanla tamamlandı.. Sabah, saat 10.00 ve 11.00’de iki grup halinde salonda kuvvete çalışması yapan Kartallar, akşam saatlerinde de Tatlıcak tesislerinde kondisyon, istasyon ve teknik çalışma yaptılar.. 3 Temmuz Çarşamba günü çalışmalara başlayan ve bu dönem içerisinde 10 antrenman gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın izin yapacaklar ve Perşembe günü  Bolu Esentepe’de toplanarak ikinci dönem hazırlıklarına başlayacaklar.. Bolu kampa 22 Temmuz’a kadar devam edecek.

ŞAN: İYİ BİR GOLCÜ ARIYORUZ

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, lige güçlü bir kadro ile girmenin çabasını gösterdiklerini, bunun için de şimdiye kadar 6 yabancı oyuncu ile imza aşamasına geldiklerini belirterek, ekstra bir yabancı için de kaynak arayışında olduklarını söyledi.  1 kaleci, 1 stoper, 2 orta saha, 1 hücuma yönelik orta saha oyuncusu ve 1 santrafor ile anlaştıklarını söyleyen başkan Şan, bütün çabalarının ligde rahat edebilecek bir kadro kurmak olduğunu bildirdi. Bu oyuncuların bir çoğunun bu hafta içinde imza atacağını bildiren Şan, “Yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu ana kadar 6 oyuncu ile söz kestik ve imza aşamasına geldik. Bunların yanısıra kaynak bulmamız halinde kaletile bir santrafor daha transfer etmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

TFF'den naklen yayın gelirlerinin ödenmesi için görüşmelerinin sürdüğünü söyleyen başkan Ahmet Şan, geçen seneden bazı oyunculara ödeme yapmaları gerektiğini, bunun yanısıra da peşinatları ödeme konusunda çaba gösterdiklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.