Konyaspor'da ilk '11' arayışı

Konyaspor'da ilk '11' arayışı

Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları sürerken, teknik adamlarda ideal 11’i belirlemek için çalışıyor. Torku Konyaspor’un Slovenya kampı 6 Ağustos Salı günü sona erecek ve takım Türkiye’ye dönecek. Kartal, karabük'e 1-0 yenildi

Yeni sezon üçüncü etap hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Torku Konyaspor dördüncü hazırlık maçında karşılaştığı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç.Karabükspor'a 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin tek golünü ilk yarıda İlhan Parlak kaydetti. Torku Konyaspor maçta ilk devre Kaya, Ali Turan, Selim, Elvis Kokalovic, Mehmet Uslu, İshak, Kibong, Tomas Borek, Erdal, Ömer Al, Ezechiel, ikinci devre Kaya, Ali Turan (Tolga), Selim (Erdinç), Elvis Kokalovic, Abdülkerim Bardakçı, Recep Aydın, Kibong (İsmail Güven), Şenol, Ömer Ali (Ali Dere), Ali Çamdalı, Ezechiel kadrosuyla mücadele etti. Yeşil-beyazlılar Slovenya kampındaki 5'nci ve son hazırlık maçını 4 Ağustos Pazar günü İtalya Serie B takımlarından Verona ile oynayacak.
Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları sürerken, teknik adamlarda ideal 11’i belirlemek için çalışıyor. Kartallar için TSYD kupası maçları lig öncesi son prova olacak.  Konya ve Bolu’da yapılan iki etaplık çalışmanın ardından Slovenya’ya giderek Bled  kentinde üçüncü dönem hazırlıkları için kampa giren yeşil-beyazlı takımda tam bir kolej takımı havası hakim ve antrenmanlar uyum ve neşe içerisinde geçiyor.. Bolu’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Slovenya’da ise. Sencur, Dragovolier, Süper lig takımlarından Antalyaspor ve Karabükspor ile  hazırlık maçları oynayan Kartal’da lige sürülecek ideal 11’i belirlemek için teknik adamlar yoğun mesai harcıyor. Hazırlık maçlarında 3 galibiyet ve 2 yenilgi alan, ancak mücadeleci futbolla lig için ümit veren Torku Konyaspor, Slovenya kampında son hazırlık maçını bugün, Villah şehrinde İtalya Seri B takımlarından Hellas Verona FC ile oynayacak.  

Torku Konyaspor’un Slovenya kampı 6 Ağustos Salı günü sona erecek ve takım Türkiye’ye dönecek. Bir veya iki günlük izinin ardından takım Çarşamba günü Konya’da toplanarak TSYD kupası maçları hazırlıklarına başlayacak. Cuma günü öğleden sonra Ankara’ya gidecek olan Torku Konyaspor, Cumartesi günü Gençlerbirliği ile ilk maçına çıkacak.  Sezona iç sahada Fenerbahçe maçıyla başlayacak olan Torku Konyaspor’da, teknik adamlar TSYD kupası maçlarında son rötuşları yapacaklar ve ideal 11’e son şeklini verecekler. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Konyaspor teknik adamlarının lige sürecekleri ideal 11’in 7-8 ismini belirledikleri, diğerlerini de turnuvada netleştirecekleri öğrenildi.  

TSYD Ankara şubesince düzenlenen 4’lü futbol turnuvasının ilk günü diğer maçta ise, Erciyesspor ile Sanika Boru Elazığspor karşılaşacak. Pazar günü ise, ilk günün mağlupları üçüncülük için, galipleri de finalde karşı karşıya gelecekler. Maçlar TV’den naklen yayınlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.