Konyaspor’da gözler 3 puanda

Konyaspor’da gözler 3 puanda

Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile önemli bir maça çıkacak olan Konyaspor basına kapandı.

Ligde 15 puanla 17. sırada yer alan ligde kalma ümitlerini sürdüren yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ediyor. Yeni teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde, teknik-taktik antrenmanların yanı sıra moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verilen Konyaspor’da, yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyete koşullandı. Önceki akşam, Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Gruplar halinde yapılan ısınma hareketleri ve top çalışmasıyla başlayan antrenman, top kontrolüne ve pasa dayalı çalışma ile devam etti. Futbolcular daha sonra 1'e 1, 2'ye 2, 3’e 3 ve 6'ya 6 mücadele oyunları oynadı. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
Kartallar, dün de öğle saatlerinde basına açık olarak, tam kadro teknik-taktik çalışması yaptılar.. Teknik direktör Ziya Doğan, akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanı ise basına kapattı.. Konyaspor, bugün ve yarın da basına kapalı olarak çalışacak ve futbolcular Cumartesi günü tesislerde kampa alınacaklar. Bu arada, teknik adamların futbolcularla bir’e bir görüştükleri ve moral motivasyonunu artırmaya çalıştıkları öğrenildi.
Konyaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında Pazar günü oynanacak ve saat 17.00’den itibaren TV’den naklen yayınlanacak olana maçın biletleri de satışa çıktı. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, bilet ücretlerinde indirime gidildi. Buna göre, futbolseverler maçı kapalı tribünden 40, maraton, eski yeşil, yeni yeşil ve konuk takım tribünlerinden 10 TL ödeyerek izleyebilecekler. Kale arkası bilet ücretleri de 2,5 TL olarak belirlendi. Biletler dünden itibaren biletx gişelerinden satışa çıkartıldı.
GÖKHAN:HER MAÇIMIZ FİNAL
Konyaspor’un yeni transferi Gökhan Emreciksin, ligdeki konum itibariyle her maçın zor ve büyük önem taşıdığı haftalara girdiklerini belirtirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak bir seri yakalayacaklarına ve Konyaspor'u hedefine ulaştıracaklarına inandığını söyledi. "Ligdeki konumumuz itibariyle oynayacağımız her maç çok zor" sözleriyle değerlendirmesine başlayan  Gökhan Emreciksin, "Her maçımızı kazanmak için oynamalıyız. Geçtiğimiz hafta Bucaspor'a karşı çok kötü bir yenilgi aldık. Çok iyi konsantre olmuştuk ama biraz geç açıldık. Bucaspor karşılaşmasını unuttuk. Önümüzde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Ligin iyi ekiplerinden. Sakat ve cezalıları var. Sonuçta sahada 11-11 mücadele edeceğiz. Bana göre seri yakalayabileceğimiz haftalara girdik. Bu hafta ve önümüzdeki hafta oynayacağımız Kardemir D.Ç.Karabükspor maçlarını kazanarak çıkış yakalayacağımıza inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.