Konyaspor'da arayış sürüyor

Konyaspor'da arayış sürüyor

Yeni sezonda süper ligde mücadele edecek olan Torku Konyaspor'da yeni sezon planlaması için düğmeye basıldı.

Torku Konyaspor’da yeni sezon planlaması başladı. Yeşil-beyazlı yönetimin yaptığı haftalık olağan toplantıda alınan kararla, ekonomik sıkıntının giderilmesi konusunda arayış devam ediyor. Transfer konusu ise, teknik direktör Uğur Tütüneker önümüzdeki hafta içerisinde Konya’ya gelince ele alınacak. Torku Konyaspor yönetimi ile teknik direktör Tütüneker arasında yapılacak görüşmede, yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve gönderilecek futbolcular belirlenecek. Genç futbolcular ise Anadolu Selçukluspor’a verilecek.. Kulüpte kalacak futbolcuların durumunun netleşmesiyle dış transfer çalışmalarına da ağırlık verilecek.  Konyaspor yönetim kurulundan alınan bilgilere göre, 5-6 yabancı futbolcuyla birlikte bir o kadar da yerli futbolcu transfer edilecek. Ancak, dış transferde dengelerin bozulmamasına dikkat edilecek. Torku Konyaspor’da, yeni sezona hazırlıkları başlama tarihi ile kamp programı daha sonraki tarihlerde belirlenerek futbolculara telefonla bildirilecek. Lig hazırlıklarının ilk bölümü Tatlıcak tesislerinde yapılacak. Kamp için ise, Kartepe, Kızılcahamam ve Bolu düşünülmekte.  

KONYASPOR'A PARA CEZASI

Torku Konyaspor ve futbolcu Ali Turan’a para cezası.. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun önceki gün yaptığı toplantıda alınan karara göre, yeşil-beyazlı takımın 26 Mayıs Pazar günü Eskişehir'de Manisaspor ile oynadığı ve 2-0 kazanarak Süper Lig'e yükseldiği play-off final maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 15.000 TL para cezası verildi.. Aynı maçta cezalı olduğu halde akredite alanlarında bulunan futbolcu Ali Turan'a da 4.000 TL para cezası kesildi.

YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR

Torku Konyaspor yönetim kurulu, maddi destekte bulunan iki yöneticiye teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle. “PTT 1.Lig play-off finalinde şampiyon olarak 2013-2014 sezonunda Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Torku Konyaspor'a elde edilen başarıyı maddi olarak ödüllendiren Romanya'da yaşayan Yönetim Kurulu üyemiz iş adamı Ali Karaçayır ile iş adamı Hacı Vural'a teşekkür eder,  şükranlarımızı sunarız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.