Konyasporda Adana mesaisi bugün başlıyor

Konyasporda Adana mesaisi bugün başlıyor

Bank Asya 1.Lig'de 14.haftayı iç sahada aldığı 1-0'lık Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle kapatan Konyaspor, dünü dinlenerek değerlendirdi.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün saat 16:00'da Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Adanaspor A.Ş. 15.hafta maçı hazırlıklarına başlayacak.
Haftalar sonra alınan 3 puanın kendilerine büyük bir moral olduğunu söyleyen Konyaspor’un genç futbolcusu Feyyaz Belen, kötü oynamalarına rağmen iyi mücadele ederek ve oyunun içinden bir an bile kopmayarak maç kazandıklarını belirtirken alınan galibiyetin takımımız adına çok anlamlı olduğunu söyledi. Ligin iyi takımlarından birine karşı son düdüğe kadar büyük bir mücadele örneği gösterdiklerini ifade eden Feyyaz, "Diğer maçlarımıza bakıldığında bu maçta kötü oynadık. Ama mücadelemizi bir an olsun bırakmadık. Rakip genelde oyunun hakimi olarak gözüktü. Ancak iyi takımlar kötü günlerinde bile kazanmasını bilir. Bizde böyle yaptık. Duran top sonrasında güzel bir gol bulduk. Sonrasında bizim adımıza biraz stresli geçti ama neticesinde kazanmasını ve bizim için çok önemli olan 3 puanı almasını bildik. Mücadelelerinden dolayı tüm takımımızı tebrik ediyorum. Bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. 3 maçlık beraberlikler serisine son verdik. Artık ilk yarının tamamlanmasına 2 maç kaldı. Bu iki maçtan en iyi sonuçlarla ayrılarak sezonun ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.