Konyaspor'da 6 umutları sürüyor

Konyaspor'da 6 umutları sürüyor

Geçtiğimiz cumartesi günü Boluspor'a kendi sahasında yenilen Torku Konyaspor'da ilk 6 iddiası sürerken, yeşil-beyazlı temsilcimiz hüafta sonunda oynanacak Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kartal, cuma günü Rize'ye uçacak

Torku Konyaspor’da, Rizespor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla başladı.. Bir günlük izinin ardından Pazartesi akşam saatlerde haftanın ilk antrenmanına çıkan yeşil-beyazlı takımda, çalışmaya sakatlıkları nedeniyle tedavi olan futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı. Yenileme antrenmanında futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.. Dün de akşam saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, bugün muhtemelen sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman gerçekleştirecekler ve Konya’daki hazırlıkları Perşembe günü taktik antrenmanıyla tamamlayarak Cuma günü Ankara’dan uçakla Trabzon’a uçacaklar.. Kafile Trabzon’dan da Rize’ye geçerek kampa girecek. Ligde, kalan 9 maçta alacağı puanlarla ilk 6 umutlarını son haftaya kadar sürdürecek olan Torku Konyaspor’da, Rize maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor. Futbolcular, Bolu maçını unuttuklarını, tamamen Rize maçına konsantre olduklarını dile getirdiler ve “tek düşüncemiz galibiyet” şeklinde konuştular.  
LİDER YİNE ERCİYESSPOR

PTT 1. ligde zirve ve ligde kalma mücadelesi sona doğru iyice kızıştı. İlk 5 sırada yer alan takımlardan 3’ü kazanırken, 2’si yenildi.  Torku Konyaspor'un iç sahada Boluspor'a 1-0 yenilerek 33 puan ve averajla 11.sırada kapattığı 25.haftada oynanan maçlardan beşini ev sahibi, üçünü deplasman takımları kazanırken, bir mücadele berabere sona erdi. Erciyessor’un lider olduğu ligde Manisaspor iki ve Rizespor ise üçüncü sırada yer  aldı. Bu takımları 1461 Trabzon ve Adanaspor izlemekte.. Ligin dibinde ise, Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve haftalar sonra kazanan  Ankaragücü bulunmakta. Toplam 18 golün atıldığı haftada en net galibiyeti, Adana Demirspor’u 3-0 yenen Manisaspor alırken, en gollü maç ise 3-2 sonuçlanan Ankaragücü-Trabzon karşılaşması oldu. 4 maçın 1-0’lık sonuçlarla bittiği 25. hafta da sadece Karşıyaka-Tavşanlı Linyiti maçında gol sesi çıkmadı.

RİZESPOR MAÇI CUMARTESİ

Torku Konyaspor ile Çaykur Rizespor arazsında, ligin 26. haftasında  yapılacak maç, Cumartesi günü oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma TV’den naklen yayınlanacak.  Aynı gün, saat 14.00’de  Boluspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşacak. Ligde, Pazar günü 6 maç var.. Saat 13.00’de 1461 Trabzon-Bucaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor-Manisaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-MKE Ankaragücü mücadele edecek. Saat 15.00’de Denizlispor Kartalspor’u konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak maçlar ise, Göztepe A.Ş.-Karşıyaka ve Adana Demirspor-Şanlıurfaspor arasında oynanacak. Haftanın son maçı, Pazartesi günü, saat 19.00’da Samsunspor-Adanaspor A.Ş. arasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.