Konyaspor'da 3 imza var

Konyaspor'da 3 imza var

Torku Konyaspor dış transferde hafta sonuna kadar Mehmet Uslu ile birlikte 3 yabancı oyuncuya imza attırmaya hazırlanıyor. Yabancılardan birisi ise Adanasporlu Kibong Mbamba Malick Mane transferinde ise pürüzler olduğu ifade edildi

Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ederken transfer edilecek isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı. Kartal Cuma gününe kadar Mehmet Uslu ve Kibong'un dışında 3-4 yabancı oyuncu ile de imza atacak. Daha önce Kartalspor'dan transfer edilen sol bek Mehmet Uslu'yu Konya'ya getiren ve sağlık kontrolünden geçiren yönetim Adansporlu futbolcu Kibong Mbamba ile anlaşıldığını resmen açıkladı. Fornezzi konusunda ise iki farklı açıklama geldi. Torku Konyaspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Fornezzi'de tereddütlerinin olduğunu, sağlık sorunları nedeniyle sıcak bakmadıklarını açıkladı.

FORNEZZİ BİLMECESİ

Fornezzi ile bir kaç defa görüşme yaptıklarını açıklayan İçgül, “Fornezzi listemizde olan oyunculardan birisiydi. Kendisi hocamızın olur verdiği isimlerden. Ancak geçen sezon sonunda Beşiktaş maçında yaşadığı ağır bir sakatlık var. En son yapılan sağlık kontrollerinde sağlam raporu alamadı. Halen tedavi süreci devam ediyor. Tekrar bir görüşmemiz olacak. Eğer yapılacak olan sağlık testlerinden geçebilirse kendisi ile tekrar oturup konuşacağız. Fakat yaşadığı ağır sakatlık ve aldığı ilaçların etkisi ile bağışıklık sistemi çökmüş durumda olduğu konusunda bilgiler var. Açıkçası tereddütlüyüz. İstanbul'da bir doktor ile anlaştık. Fornezzi'yi görecek ve bir rapor düzenleyecek. Eğer o rapor olumlu olursa transfer edebiliriz. Yoksa transferden vazgeçeceğiz” dedi. Fornezzi konusunda ise bir farklı açıklamada Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Başkanı Hasan Dağlı'dan geldi. Fornezzi'nin herhangi bir sağlık problemi bulunmadığını belirten Dağlı, “Fornezzi Antalyaspor ile bir anlaşma imzalamış. Ancak Antalyaspor elindeki yabancı kaleciyi çıkaramadı. Bu nedenle transfer açıklanmıyor. Anlaşmaya göre 5 Temmuz'a kadar anlaşma yürürlüğe girmezse Fornezzi ile ilgileneceğiz. Ancak iddia edildiği gibi Fornezzi'nin futbol oynamasını engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor. Transferden tam olarak vazgeçmiş değiliz. İlerleyen günlerde tekrar gündeme alabiliriz” ifadelerini kullandı.

MALİCK MANE'DE PÜRÜZ VAR

Torku Konyaspor'un transfer etmek istediği bir diğer oyuncu da Malick Mane. Torku Konyaspor Genel Menajeri Seyit İçgül geçtiğimiz günlerde Norveç'e gitmiş ve Oyuncuyu izlemişti. Olumlu Raporun ardından Norveç Ligi'nde forma giyen futbolcu için görüşmeleri başlanılmıştı. Oyuncu ile anlaşan yönetim takımı ikna etmeye çalışıyor. Norcuç Ligi'nde Uefa Kupası'na gidebilme mücadelesi veren ekip Malick Mane'yi bırakmak istemiyor. Kulübüyle 6 aylık sözleşmesi bulunan Mane Konya'ya gelmek istiyor ancak takımı onu bırakmaya niyetli değil. Konyaspor oyuncuya bonservis ücreti ödemek istemezken takınını ikna etmeye çalışıyor. Önemezdeki günlerde bu transerde netlik kazacancak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.