Konyaspor’a minik öğrencilerden destek

Konyaspor’a minik öğrencilerden destek

Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İ.Ö.Okulu öğrencileri Konyasporun Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde yaptığı antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ederek Kocaelispor maçı öncesi başarılar dileğinde bulundu.

Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlıların öğle saatlerinde yaptığı antrenmanının sürpriz ziyaretçileri vardı. Abdullah Aymaz’ın minik öğrencileri antrenman öncesi teknik heyet ve futbolculara çiçek ve tatlı ikramında bulundu. 
Minik öğrencilerin ziyaretinden bir hayli memnun kalan Teknik Direktör Giray Bulak “Onların ilgilerini gördükten sonra ve saf iyi niyetlerine yakından şahit olduktan sonra bu bizim için gerçek anlamda büyük bir moral oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah Pazar günü Saha ve seyirci avantajımızla kazanacağız”

SERHAT AKYÜZ: BU MAÇI KAZANACAĞIZ
Kocaelispor karşısında sezonun en zor maçına çıkacaklarını bildiklerini belirten Serhat Akyüz “Alacağımız bir galibiyetle moral bulmak istiyoruz. Bunun için ilk engel Kocaelispor maçı. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Sezonun en zor ve en kritik maçını Pazar günü Kocaelispor ile oynayacaklarını söyleyen tecrübeli oyuncu şunları söyledi:
Saha ve seyirci avantajımızın olduğunu düşünüyorum. Rakibimizin hala matematiksel olarak kurtulma şansları var ve bunun mücadelesini veriyorlar. Bizim durumumuz Kocaelispor’a oranla daha iyi ve bundan faydalanmak istiyoruz. Kendi sahamızda üç maçımız var ve bu maçları aldığımız zaman ligde kalacağımıza inanıyorum. Acilen alacağımız bir galibiyetle hem moral bulmak hem de az da rahat bir nefes almak istiyoruz. Ardından sahamızda oynayacağımız maçlardan alacağımız sonuçlarla son haftaları beklemeden ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayarak gerçek anlamda destek olacakların biliyoruz. Onların desteğiyle Pazar günü sahadan gülerek ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum. Bu maç kazanarak  bizlere moral veren miniklerimizi ve tüm Konya’yı sevindireceğiz”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.