Konyaspor'a acil para lazım

Konyaspor'a acil para lazım

Ligin ikinci yarısına takviyeli bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da bir taraftan transfer çalışmaları sürerken, bir taraftan da vergi borcunun ödenmesi için para arayışı devam ediyor

Ligin ikinci yarısına takviyeli bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da, yönetim bir taraftan vergi borcunu ödemenin çabasını gösterirken, bir taraftan da transferlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ligin ilk yarısını 19 puanla 13. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz de, temaslar sürüyor. Öncelikli olarak bir ön libero ile iyi bir santrafor arayışlarını sürdüren Torku Konyaspor'da gözler Brezilya ve Fransya'ya çevrildi. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, öncelikli olarak vergi borcunu ödemenin planlarını yaptıklarını, daha sonra da transfere yöneleceklerini söyledi. Şan, “bizim için önemli olan vergi borcunu ödemek. Yarın (bugün) son gün. Vergi borcunu ödedikten sonra transfere yöneleceğiz. Bu konuda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Brezilyalı bir santrafor ile Fransız bir forvet oyuncusu ile temaslarımız devam ediyor. Bunun yanında da iyi bir ön libero arayışımız var.  Ama yine söylüyorum, öncelikli olarak vergi borcumuzu ödemek istiyoruz.”

KAMP İÇİN GERİ SAYIM

Torku Konyaspor’da, devre arası tatili devam ediyor. Kartal’da, Perşembe günü başlayan 6 günlük izin Salı günü sona erecek ve 2. yarı hazırlıklarına başlanacak. Transferde ise görüşmeler sürüyor. Ligin ilk yarısının ardından, 3 gün antrenmana çıkan yeşil-beyazlılar, ikinci yarı hazırlıkları için 1 Ocak Salı günü Antalya Kundu’da Kremlin Palas otelinde toplanarak antrenmanlara başlayacaklar. Torku Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında, 21 Ocak pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı için İzmir’e 19 Ocak Cuma günü direkt Antalya’dan  geçecek. Ligini başından buyana önce Angelov, daha sonra Gökhan Ahmet ile yollarını ayıran Torku Konyaspor’da, ilk yarının son haftalarında gurbetçi futbolcu Coşkun Kayhan, ilk yarının bitiminde de Ali Zeytuni ve Bilal Aziz ile yollar ayrıldı..  Ligin ikinci yarısında zirveyi zorlamayı ve ilk 6 takım arasında yer alarak play-off maçları oynamayı amaçlayan Torku Konyaspor’da kadro bir kaleci, bir ön libero ve bir de forvet olmak üzere en az 3 futbolcuyla takviye edilecek. Bu konuda çalışmalarda aralıksız devam ediyor.. Bu futbolcuların, Antalya kampının ilk günlerinde takıma katılmaları için çaba sarfedildiği öğrenildi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.