Konyaspor yeni sezonu açıyor

Konyaspor yeni sezonu açıyor

Lig hazırlıklarının birinci dönemini Konyada yaptıktan sonra Kızılcahamamda iki dönemlik kamp geçiren ve lig öncesi son hazırlıklarını da Konyada gerçekleştiren Konyaspor, ilk kez ciddi biri maçta taraftarları karşısına çıkıyor.

Ligde yeni kadrosuyla şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan yeşil-beyazlılar, bugün 2. lig ekiplerinden Pursaklar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maça saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmada Yasin Duran düdük çalarken, yardımcılıklarını da Yasin Şahin ve Anıl Gönüllü yapacak.

Perşembe günü A 2 takımıyla antrenman maçına çıkan Kartallar, Cuma gününü de akşam saatlerinde yapılan tek antrenmanla geçirdi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi teknik direktör Hüsnü Özkara, saha içerisinde oyuncularımızla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Isınma hareketlerinin ardından arka sahada çabukluk ve koordinasyon çalışması yapan takımımız, yeniden ana sahaya dönerek top tekniğine dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular, savunma ve hücum varyasyonları ile ilgili teknik-taktik çalışması yaptı. Antrenman koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Dün, sabah kondisyon, öğleden sonra da teknik-taktik çalışan Kartallar, hafta içerisinde A 2 takımıyla bir maç daha oynayarak lig öncesi son rötuşları yapacaklar. Yeşil-beyazlılarda takımdan ayrı çalışan Koray dışında eksik yok. Moral iyi.  Konyaspor’da forvet oyuncusu transferi içinde arayış çok yönlü olarak sürdürülüyor. Bu futbolcuların arasında Cenk, Ali Cansun, Coşkun, Zafer Biryol gibi isimlerin bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, bu mevki için yabancı futbolcu üzerinde de durulduğu öğrenildi. Yabancı futbolcu alınması halinde kadroda 3 yabancı yer alacak. Konuyla ilgi açıklama yapan başkan Bahattin Karapınar, transferi en kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını, aksi halde takım içerisinde varyasyonlar yaparak Tayfun’u forvete kaydırabileceklerini sözlerine ekledi.  Ayrıca sezon açılış maçı öncesinde Konya Masterler ile Kayseri Masterler takımları arasında hoşgörü ve dostluk müsabakası oynanacak. Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.